islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

İstanbul’u Hedef Alan Haritalar!

İstanbul’u Hedef Alan Haritalar!
31 Ağustos 2023 09:37
A+
A-

Türkiye‘nin egemenliğini, bağımsızlığını, toprak bütünlüğü ve milletimizi hedef alan haritalara yenileri eklendi. Eklenmeye de devam edecek gibi görünüyor.

Türkiye’nin egemenliğini, toprak bütünlüğü ve milletimizi hedef alan haritaların tıpkı geçmişte olduğu bu günde tesadüfen servis edilmediğinin altını çizerken, küresel şeytanların İstanbul’a yönelik küresel çapta çok stratejik “tahliye ve sonrasında işgal” planı hazırlığında olduğunu bilmekte fayda vardır.

Buna yaptıkları açıklamalardan ve buna yönelik yayınladıları sözde haritalardan rahatlıkla okuyabiliyoruz. Bu planları yapanlar ise bu niyetlerini gizlemekte asla bir beis görmüyorlar ve buna yönelik yeni yeni haritalarıda yayınlamaktan ve tıpkı geçmişte yaptıkları gibi “işgal edeceği”z gözdağı vermekten de çekinmiyorlar.

Hatta bunu şununda örneklendirebiliriz;
Çok değil 104 yıl önce 15 Mayıs 1919 günü İzmir’i işgal etmek için çıkarma yapan Yunan askeri gemilerinin korunmasını ve lojistiğini ABD donanması sağlamıştı. Tıpkı o günde olduğu gibi bugünde bitmek bilmeyen plan üstüne planlar yaparak Türkiye’yi hep birlikte işgal hayaliyle yanıp tutuşmaktadırlar.

İşte yeni yayınladıkları o haritalar;

1) Ecumenopolis Haritası;
Yunanistan medyasının yayınladığı ve Yunan politikacılarında destek verdiği bu haritada proje aşamasında olan Kanal İstanbul ve İstanbul boğazı arasında kalan bölgeyi Ekümenik Şehir olarak tanımlamış. Kanal İstanbul’un Batısı ile tüm Trakya’yı Yunan toprağı olarak gösterme cüretinde bulunmuş. Buradan Kanal İstanbul Projesi bu hedefe hizmet edecek manası asla çıkarılmamalıdır. Çünkü bu saçmalığın dik alası olur.

2) ABD’li CBS News tarafından yayımlanan harita;
Bu haritada İstanbul’u kurtarılmış ‘Yunan Şehri’ olarak gösteriliyor. Dikkat çeken ise İstanbul’un her iki yakasını ve İstanbul Boğazını Yunanistan toprağı olarak gösterme cüretinde bulunmasıdır.

3) ABD’li FOX News tarafından yayımlanan harita.
Bu harita da bir başka önemli detay ise İstanbul’suz Türkiye’nin artık bir ortadoğu ülkesi olarak gösterilme cüretinde bulunmalarıdır.

Bu haritalara baktığmızda II. Vatikan Konislinde alınan karar uyarınca ortak hedeflerinde İstanbul olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz artık.

Peki öyleyse, İstanbul neden hedefte?

Bu konuda Yutam Başkanı Sn. Ömer Memoğlu, benim de üstünde mutabık kaldığım şu tespitte bulunmuştu. “II. Vatikan Konsili tarafından alınan kararlara göre, tıpkı 2002 yılında ABD’nin Sahra çölünde gerçekleştirdiği Millenium Challenge tatbikatı senaryosunda olduğu gibi doğal afetlerin hedef ülkenin kuşatılmasında, aleyhte kullanılması stratejik planda yer alıyor artık. Vatikan belgelerine göre bunun kapsamının daha da geliştirilerek; doğal afetler, kıtlık, yoksulluk, cehalet, güvensizlik ortamı, pahalılık, artan konut sıkıntısı ve küresel ölçekte gelir dağılımında adaletsizlik oluşturulması sonucunda, semavi dinlerde artan Mesih beklentisi ile Ekümenizmin (Yeni Hristiyan Birliği’nin) yolunu açabileceği beklentisi içinde olduğu anlaşılmaktadır…”

II.Vatikan Konsilinin aldığı kararlar çok mu gizli?

Milletimizin araştırma ve okuma kabiliyetimiz yüksek seviyede olmadığı için bunları yeni öğrendiğinde gizemli sanıyorlar. II.Vatikan konsili tarafından alınan kararlar öyle üzerinde komplo teorileri üretilecek derecede gizli saklı falanda değil ve dünyayada ilan ediyorlar zaten. Vatikan’ın resmi web sitesinde Türkçe hariç 12 dilde yayında. Yabancı dil bilmeyenlere  Türkçeye çevirme konusunda google hoja biraz cümle düşüklükleri olsa da yardımcı olabilir. Ancak yazılanları yüzeysel okuyarak anlayabilmek bazılarına zor gelebilir.

Yinede faydası olur diye buradan kaynağın linkini paylaşıyorum;

https://www.vatican.va/archive/hist_councils/ii_vatican_council/documents/vat-ii_decree_19641121_unitatis-redintegratio_en.html

Burada aklınıza şu soru gelebilir; II.  Vatikan Konsili de nedir?

İkinci Vatikan Konsili veya Vatikan II, Katolik Kilisesi’nin Ekümenik Konsillerindendir. 1962’de Papa XXIII. Ioannes tarafından açılan konsil, 1965’te Papa VI. Paulus tarafından sonlandırılmıştır. 2007 itibarıyla Katolik Kilisesi’nin en son konsilidir. Temelde kilisenin ana tartışma konusu olduğu konsilde ekümenizm ve diğer dinlerle olan ilişkilere dair de tartışmalar yer almıştır ve konsil bu anlamda büyük bir önem taşımaktadır. Ayrıca Papa XXIII. Ioannes diğer Hristiyan Kiliseleri konsile gözlemci göndermeye davet etmiştir ve bu davet hem Protestan Kilisesi hem de Ortodoks Kilisesi tarafından kabul görmüştür.

II. Vatikan Konsili tarafından alınan kararlara göre, Ekümenizm’in (Yeni Hristiyan Birliği) merkezi olması için 1000 yıl sonra İstanbul merkezli yeni Roma’nın inşaası hedeflenmekte. Bunun içinde İstanbul’un bir an önce tahliye edilmesi ve Türksüzleştirilip/islamsızlaştırıp Mesih gelmeden önce hazırlamaya çalışmaktadırlar. İstanbul bu gayelerini gerçekleştirmek için hedeftedir artık.

İstanbul’un tahliyesi için planları nedir?

İstanbul merkezli ekümenizm’in (Yeni Hristiyan Birliği’nin) hayata geçirilmesi için, bize göre tahrif edilmiş olsa da, kendilerince kutsal gördükleri kitaplarındaki yasakları bile hiçe sayarak (kanlı yada kansız) her yolu mübah olarak görüyorlar.

Bu kapsamda İstanbul’un tahliye planında kullanılan/kullanılacak olan ana enstrümanlar ise şu şekilde sıralayabiliriz.

Ekonomik harp ile tahliye

Konut sorunu ile tahliye

Tersine göç teşviki ile tahliye

Demografik yapıyı değiştirmek ile tahliye

Güvenlik sorunu, kargaşa ve kıtlık propagandası ile tahliye

İklim değişikliği propagandası ile tahliye

Deprem ve yıkım korkusu ile tahliye

Peki öylesyse bu plan bertaraf edilebilir mi?

Neden olmasın!
Çünkü insanlar uyanık oldukları sürece şeytanın ve hizmetkarlarının hilesi zayıftır.

Nitekim Allah (c.c) Kuranı Kerimde;
“Size ne oldu da Allah yolunda ve “Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!” diyen çaresiz erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz? İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise bâtıl dava uğrunda savaşırlar. Şu halde şeytanın dostlarına karşı savaşın. Şüphe yok ki şeytanın planı ve tuzağı daima zayıftır. (Nisa: 75-76)

Bu ayetlerde şeytanın hilesinin zayıf olduğunu ancak onu yenmemiz için uyanık ve mücadeleci olmamız gerektiğini hem emrediyor hemde metodunu gösteriyor. Kıyamete kadar da insanlara kılavuz olacağı için geçerliliğini korumaktadır.

Geçmişte bu şuurla mücadele edenlere Allah’ın (c.c) yardımı nasıl gelmişse, bizde günümüzde tekerrür etmesi muhtemel İstanbul’dan çıkarılma tehlikesine karşı şimdiden her alanda mücadele etmek için aynı şuurla birlik olabilirsek Allah’ın (c.c) yardımı er yada geç elbette gelecektir.

Millet olarak uyanık ve şuurlu olup birlik olabilirsek, tıpkı geçmişte olduğu gibi küresel şeytanlara ve ona hizmet edenlere karşı yılmadan mücadele edebilir, vatanımız ve insanımız aleyhine hazırlanan ve hazırlanacak olan tüm şeytani planları da kolaylıkla bertaraf edebiliriz.

SADİ ÖZGÜL

 

Yorumlar
  1. ÖMER ARSLAN dedi ki:

    Sadi bey öncelikle çok güzel açıklamış siniz konuyu ancak dış güçlerin esas amacı Fatih’in aldığı İstanbul’u feth edip tarihi eserlerimize ve değerlerimize sahip çıkmak tıpkı Ayasofya da olduğu gibi şuan 4 bir yandan ülkemizi işgal için kuşatmış durumdalar o yüzden birlik olup beraber olursak birazda bu konularda halkımız gerçeği görüp uyanırsa hiç kimse bize birşey yapamaz bizim iman gücümüz onlara her türlü Yeter ağzınıza sağlık teşekkür ederim