islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

İYİ Parti’den LGBT destekçisi

İYİ Parti’den LGBT destekçisi
Mirat Haber Ajansı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, LGBT destekçisi eylemlerde fotoğraf veren kızları Pınar, Mina ve Melis’in LGBT eylemlerindeki fotoğrafını paylaşarak destek çıktı. Milliyetçi Ülkücü söylem üzerine kurulan İyi Parti’de eşcinsellik/homoseksüellik konusu yine gündeme gelmiş oldu. Başkan Meral Akşener çocuklarını eşcinsel olmasını istemediğini belirtirken, eşcinsellere sahip çıkmıştı. Lütfü Türkkan da evinde travesti dansöz oynatarak gündeme gelmişti. Son olayda Bahadır Erdem de eşcinsellik yanlısı kızlarını savunurken, Allah adına bunu yaptığını belirtmesi son dönemde tepki çeken İyi Parti LGBT ilişkisinden dolayı eleştiri aldı. Başkan Yardımcısı Allah’a cesur, LGBT aktivisti kızları nasip ettiği için şükretmesini twitter’dan yayınladı.

Üniversiteli LGBT destekçileri

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, sosyal medyadan kızlarının LGBTİ+ yazılı tişörtlü fotoğraflarını paylaşarak “Bu kızlar sizin mi, LGBT ne demektir Bahadır bey” diyen kullanıcıya “Evet ben bu muhteşem kızların babasıyım. Her gün Allaha böyle insan akıllı cesur aktivist akıllı kızları nasip ettiği için şükrediyorum” diye karşılık vererek “Evet bu üç muhteşem kız benim evladım. Allahın bana nimetleri üç pırıl pırıl, gözümün nuru Kolej mezunu ikişer dil bilen, Galatasaray Hukuk, Koç Hukuk bitirmiş avukatlar. BM’de çalışan HRWta çalışan büyük kızım üç ay Lübnan’daki mülteci kamplarında tecavüz edilen erkekleri araştıran kızım” diye devam etti ve takipçisine kızlarının cesaretini övdü.

Tepki alan sorunlu bir partili

Bahadır Erdem’in mecliste grubu olan bir parti başkan yardımcısı olarak, ülkücü kökenli bir hareketin temsilcisi olarak ve Allah’ın adın vererek kızlarını homoseksüellik yanlısı eylemlerine arka çıkması kendi partisinden de eleştiri aldı. Akademisyen olan Erdem’i iddetle eleştiren sosyal medya kullanıcıları gibi eşcinsel gruplar ona övgüler yağdırdılar. Erdem en son 6 Ekim 2020’de eşcinselliği destekleyen yazılar yazmıştı.

İyi Parti kadrosu sık sık eşcinsellikten bahsedip, sapıklığa sahip çıkarken, ayrılmış olduğu MHP sapık eğilimleri ve bunu yaygınlaştırılması için İyi Parti’ninki gibi eylemleri şiddetle eleştirmekte. Eleştirmenler İyi Parti ve MHP arasındaki en temel farklardan birinin LGBT ve ahlak konularındaki açık ayrılık olduğunu belirtiyorlar ve Homoseksüel Ülkücülük olmayacağını, Türk örf ve adetlerine uymayan sapıklık destekçiliğinin yeni dönemdeki bir çelişki olduğunu belirtiyorlar.

ETİKETLER: LGBT
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.