islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5245
EURO
34,8905
ALTIN
2.435,28
BIST
9.752,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

KAMÂLİSTLER DE CAHİL

KAMÂLİSTLER DE CAHİL
11 Mart 2023 12:30
A+
A-

Yüce dinimizin ana kaynağı olan Kur’ân-ı Kerîm’i Müslümanların yüzde kaçı okumuştur? İslam’ı bilmeyen Müslüman, kendisi ve toplumu için alternatif bir yaşam düzeni oluşturabilir mi?

Jakoben laik düzeni eleştirebilir mi?

Ya bir asırdır Ülkemizde başta eğitim sistemimiz olmak üzere tam anlamıyla iktidarda olan Kamâlizm’in bazı bağlılarına ne demeli?

Cehalet onlar arsında da kol geziyor. Koca Türkiye’mizde  Nutuk’u özgün diliyle okuyup anlayabilecek kaç kişi var? Hatta kaç Kamâlist tarihçi var?

Bir haber için Kamâlist Cumhuriyet gazetesini incelerken şu haber önümüze düştü.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşama veda edişinin 84. Yılı.

84.yıldan söz edildiğine göre haber yeni.

Şimdi soralım Mustafa Kemal Atatürk diye biri var mı?

Şanı yüce olan Allah’ın, evrensel kıldığı son elçisi biricik hayat önderimiz Peygamberimiz  Hz. Muhammed’in “seçilmiş” anlamına bir sıfatı olduğu için mi bilinmez, adı geçen kişi Mustafa ismini terk etmiş. Kemal ismini de Arapça kökenli olduğu için değiştirmiş, Kemal’i KAMÂL’a dönüştürmüş. Atatürk ismi şahsa özgü bir şekilde zaten kanun yoluyla alınmış.

Bize inanmayan sunduğumuz nüfus belgesini inceleyebilir.

“Kamâl Atatürk adına düzenlenmiş 993.815-B seri numaralı nüfus cüzdanı,1935’te öztürkçecilik akımı uyarınca Kemal adının Kamâl olarak değiştirilmesinden sonra verilmiş.”

Hulasa Mustafa Kemal Atatürk diye biri yok KAMÂL Atatürk var. Bu kadarını olsun bilmeyen Atatürkçülerden, Atatürkçü derneklerden birine  üye olmaktan öte  bir işe yarayan çıkar mı?

Buna da okuyucumuz karar versin!

KAMÂL ATATÜRK’Ü ELEŞTİRMEKTEN DOĞAL NE OLABİLİR?

 

 

ETİKETLER: Manşet