islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Karlı Cuma Gününde İstanbul Ve Diğer Bölgelerde Hava Nasıl Olacak?

Karlı Cuma Gününde İstanbul Ve Diğer Bölgelerde Hava Nasıl Olacak?
12 Aralık 2023 11:50
A+
A-

Kar Ne Zaman Geliyor?

Kar Ne Zaman Geliyor? Karlı Cuma günü için hava durumu raporuna göre, İstanbul ve diğer bölgelerde önemli değişiklikler yaşanacak. İstanbul için Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağış ve fırtına uyarısında bulundu.

Dikkat! Hava durumu raporuna göre, önümüzdeki günlerde birçok bölgede kar yağışı ve sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle deniz ulaşımında aksamalara dikkat edin. Buzlanma ve çığ riskine karşı tedbirli olun ve dışarı çıktığınızda önlem almayı unutmayın.

Şehir Hatları ve İDO Seferlerine Dikkat!

Bölgede poyraz nedeniyle deniz ulaşımında aksamalara karşı İDO ve Şehir Hatları sefer durumlarının kontrol edilmesi bekleniyor. Vatandaşların aksamalara karşı zorda kalmadığı müddetçe dışarı çıkmamaları duyurusu yapıldı.

Doğu Anadolu’da Çığ Riski Artıyor

Ayrıca, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı sonucu çığ riskine dikkat çekilirken, bölgede kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Hafta Sonundan Sonra Sıcaklık Yükselişi Bekleniyor

Hafta sonuna doğru, Pazar günü sağanak yağış ve fırtınanın etkisini kaybetmesiyle birlikte sıcaklıkların ortalama 8-9 dereceden 15 derece dolaylarına yükseleceği tahmin ediliyor.

Yağışların Ege ve Akdeniz’de Gök Gürültülü Olması Bekleniyor 

Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu’nun güney ve batısında kuvvetli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer çok kuvvetli yağışlar bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur, Ege ve Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması öngörülüyor.

Zorda Kalmadıkça Evden Çıkmayın 

Değerli vatandaşlar, hava durumu raporlarına göre, önümüzdeki Cuma günü birçok bölgede kar yağışı ve sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara dikkat etmelisiniz. Sağanak yağışlar ve fırtına nedeniyle ulaşımında aksamalar olabilir. Lütfen güncel bilgilere dikkat edin ve güvenliğinizi sağlamak için gerekli önlemleri almayı unutmayın.

 

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.