islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4790
EURO
34,9300
ALTIN
2.435,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Korona’yı İlah Sanan Hindu Rahip İnsan Kurban Etti

Korona’yı İlah Sanan Hindu Rahip İnsan Kurban Etti

Mirat Haber Ajansı

72 yaşındaki Hindu rahip Sansari Ojha, koronavirüs salgınına son vermek için bir insanın hayatını feda ettş. Ojha, Hindistan’daki Brahmani Devi Tapınağı’nda 52 yaşındaki Saroj Kumar Pradhan’ın ilahlara kurban vermek üzere kafasını kesti. Acımasız saldırının, fail ile kurban arasında yapılan bir tartışmadan sonra sabah 1 civarında gerçekleştiği bildirildi. Ojha, şu anda dünyayı süpüren koronavirüs pandemisine bir son vermek için bir insanı feda etmenin rüyasında kendisine bir Hindu tanrıçası tarafından ilham edilerek emredildiğini iddia ediyor. Böylece tanrıçayı yatıştırmak için adamı kafasını kesti.

Polis soruşturma başlattıklarını ve kurbanın cesedinin otopsiye gönderildiğini söyledi. Cinayet silahı da mabetten ele geçirildi. Bandhahuda halkı polise, Hindu vaizin köydeki bir mango bahçesi üzerinde kurbanla uzun süredir devam eden bir anlaşmazlık içinde olduğunu söyledi. Kurban, koronavirüs nedeniyle erişimi kısıtlanmış olan Brahmani Devi tapınak bahçesinde ağaçlara bakan bir bahçevandı. Hindistan şu anda dünyadaki günlük Korona vakalarının dörtte biri.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.