islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3800
EURO
34,6785
ALTIN
2.402,78
BIST
10.051,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

KUDÜS’ÜN OSMANLI’YA İLHAKININ YILDÖNÜMÜNDE BASIN AÇIKLAMASI 

KUDÜS’ÜN OSMANLI’YA İLHAKININ YILDÖNÜMÜNDE BASIN AÇIKLAMASI 
2 Ocak 2023 11:04
A+
A-

Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa, biz Müslümanlar için çevresi bereketli kılınmış mübarek bir beldedir.

Aslında dünya siyasetinin de şekillendiği bu güzel şehir, Siyonizm’e peşkeş çekildikten sonra burada, kan ve gözyaşı hakim olmuş, Osmanlı döneminde ki rahat ve huzurdan eser kalmamış, Filistinli Müslümanlar kendi Özyurtlarında parya haline gelmişlerdir.

Siyonistlerin burada ki en büyük hayalleri, Mescidi Aksa’yı yıkarak Süleyman mabedini üçüncü kez inşa etmek ve tüm dünyayı buradan yönetmektir.

İşte bu sebepledir ki Filistin ve Kudüs gündemden düşmemekte ve her zaman gündemde ki yerini korumaktadır.

Siyonizm ve Evangelist düşünce bu konuyu, Müslümanların gözünden kaçırmak, olayın yönünü saptırmak adına bir dizi Kültür emperyalizm planlarıyla ortaya çıkmaktadır. Hıristiyanlığın adeti haline gelmiş yılbaşı kutlamalarının Müslümanlara bir nevi dayatılmasının sebebi de budur.

Ancak bu emperyalizmin dayatması kutlamalara inat, Kudüs’ün bir İslam beldesi olduğunu unutmamak ve unutturmamak adına faaliyete geçen Devleti Aliyye Ocakları, 31 Aralık günü anlamlı bir girişimde bulunarak, “31 Aralık Kudüs’ün Osmanlıya ilhak günü” programları adı altında bir basın açıklaması yaptı.

MİRAT HABER olarak, bu girişimlerinden dolayı Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu başkanlığında ki Devleti Aliyye Ocaklarını kutluyor, seksen bir ilde yapılan basın açıklamasını, yayınlıyoruz.

31 ARALIK KUDÜS’ÜN OSMANLIYA İLHAK GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

Şanlı ecdadımız öyle büyük başarılara ve fetihlere imza atmıştır ki, maalesef böyle büyük bir ecdadın torunları ve varisleri olan bizlere özellikle son bir asırlık dönemde hiçbir millete nasip olmamış şanlı tarihimiz unutturulmaya çalışılmaktadır. Çoğumuzun belki de hiç bilmediği önemli tarihlerden biride hiç kuşkusuz 31 Aralık 1516 yılında Osmanlı padişahlarından Yavuz Sultan Selim Han hazretlerinin Kudüs’ü Osmanlı topraklarına ilhak etmesidir.

Bizler Devlet-i Aliyye Ocakları olarak yüzyıldır üzerimizde oynanan oyunları bozmaya, şanlı tarihimize sahip çıkmaya, ve ecdadımızın izinden giderek tekrardan bütün dünyada hakkın ve adaletin hakim olduğu bir nizam kurmaya geliyoruz. Bu vesile ile şunu bütün dünyaya buradan ilan ediyor ve diyoruz ki “biz Osmanlı torunlarıyız” Artık bizi oyalamak için oluşturduğunuz süni gündemlerle, hayal ürünü propagandalarla, tarihimizin ve inancımızın kabul etmediği gün ve geceler ile bu necip milletin tekrardan şahlanmasına engel olamayacaksınız. Bizans artığı kutlamalara, ellerinde Suriye’deki, Irak’taki, Kudüs’teki kardeşlerimizin kanları olan Hristiyan dünyasının dini ve milli günlerine, onların kültürlerine ve yılbaşı rezilliklerine hiçbir Osmanlı torunu ortak olamaz.

31 aralık bizler için şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biridir. 31 aralık bizler için kudüs demektir, aksa demektir. 31 aralık bizler için Hz Ömer demektir, Selehaddin-i Eyyubi demektir, Yavuz Sultan Selim demektir, 31 aralık bizler için Cennet Mekan Ulu Hakan Sultan Abdulhamid Han demektir . Bu tarihi gün bizler için adalet demektir, emanet demektir. Yine 31 Aralık bizler için 103 yıllık esaret demektir. İslam’ın kutsalı ve ilk kıblesinin şuan Yahudi tasallutu altında bulunduğu gerçeğidir ve 31 Aralık bizler için Kudüs’ün ve Gazze’nin ve Batı Şeria’nın ve El Halil’in tekrardan Osmanlı torunlarının eliyle özgürlüğe kavuşacağının müjdecisidir.

Devlet-i Aliyye Ocakları olarak bizler bu kutlu günün yıl dönümünde 31 Aralığı Kudüs’ün Osmanlıya ilhak günü olarak yeniden tüm dünyaya ilan ediyor ve Kudüs’ün islamın olduğunu tüm dünyaya haykırıyoruz.

Kudüs’ün Yahudi işgalinden kurtulup Mescid-i Aksa’da şükür namazları kılacağımız günlerin bir an önce gelmesi duası ile tüm Osmanlı sevdalısı kardeşlerimizin 31 Aralık Kudüs’ün Osmanlı’ya ilhakının 506. Seneyi devriyesini tebrik ediyoruz.

Zafer İslam’ındır ve zafer yakındır.

El-Fatiha

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.