islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3711
EURO
34,7026
ALTIN
2.402,29
BIST
10.180,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

Kültür Ve Turizm Bakanlığı’nın da Katkılarıyla LGBT Film Festivali

Kültür Ve Turizm Bakanlığı’nın da Katkılarıyla LGBT Film Festivali
19 Nisan 2024 14:30
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Büyük Katkılarıyla” Gerçekleştirilen LGBT Film Festivali: Toplumsal Hassasiyetlerle Çelişen Bir Destek

Bir Akıl Tutulması: Kültür Politikalarında Çelişkili Destekler

Türkiye’nin kültür politikalarının ne yazık ki toplumsal hassasiyetleri göz ardı ettiği artık bilinen bir gerçek. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sağladığı imkanlarla, Türkiye’nin değerleriyle çelişen işler dahi hayata geçirilebiliyor. İstanbul Film Festivali’nin yaklaşmasıyla birlikte, dikkatleri üzerine çeken bir konu ortaya çıktı. LGBT film festivalinin destekçileri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı da bulunuyor.

İKSV’nin sosyal medya hesaplarından “Aşkın ne yaşı ne de cinsiyeti var ama aşkı anlatmanın binbir yolu var. Nerdesin Aşkım?” başlığıyla duyurulan filmler şu şekilde:

Çelişkili Destek: İstanbul Film Festivali’nde Cinsi Sapkınlığın Propagandası

İstanbul Film Festivali’nde yarışacak filmler arasında, cinsi sapkınlığın propagandasını yapan içeriklerin bulunması, toplumda tartışmalara neden oldu. Festivalin destekçileri arasında yer alan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, bu tür içeriklere destek vermesi, toplumsal değerlerle çatışıyor.

İlginç Destekçiler: Kimler Var Festivalin Arkasında?

Festivalin destekçileri arasında oldukça ilginç kurumlar bulunuyor. Eczacıbaşı, Beyoğlu Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes ve Kadıköy Belediyesi gibi kurumlar, LGBT film festivaline destek veriyor. Bu destekler, toplumda farklı tepkilere neden oluyor.

Filmlerde Neler Var? LGBT Temalı İçerikler ve Tartışmalar

İstanbul Kültür Sanat Vakfı bünyesinde düzenlenen festivalde yarışan filmler arasında, cinsi sapkın temaların bulunduğu görülüyor. İKSV’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyurular, festivalin içeriği hakkında ipuçları veriyor. Ancak, bu filmlerin toplumda nasıl bir tepkiyle karşılanacağı merak konusu.

Sonuç ve Tartışmalar: Toplumun Değerleriyle Uyuşmayan Destekler

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın LGBT film festivaline verdiği destek, toplumda tartışmalara neden oldu. Türkiye’nin kültürel değerleriyle çatışan bu destekler, toplumda endişe ve eleştirilere neden oluyor. Festivalin içeriği ve destekçileri, gelecekte daha fazla tartışma konusu olmaya aday gibi görünüyor.

HABER YORUM

LGBT denilen hayasızlık, toplumun en küçük ama en önemli birimi olan Aile yapımızın temeline dinamit koyan bir yapılanmadır. Özellikle Siyonist çevrelerin finanse ettiği ve desteklediği bu yapı, arkasında ki para gücünün de desteğiyle, film çizgi film gibi yapımlarla etkinliğini sürdürmekte, LGBT  normalleştirilmeye çalışılmaktadır.

Burada üzücü olan şey, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın buna destek vermesi ve sponsor konumunda olmasıdır.

Hükümetin bu yanlıştan döneceği ümidiyle, LGBT’nin bir hayasızlık olduğunu tekrar vurgulamak istiyor ve uyarıyoruz.

“Aile yapımız çökerse, toplumumuz çöker ve biter”

MİRATYOTUBE

MİRATHABER.COM

Yorumlar
  1. Ahmed YAHYA dedi ki:

    UTANMAZLAR..İŞTE BUNLAR İÇTEN YIKANLAR