islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5250
EURO
34,7743
ALTIN
2.406,30
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

İsrail Bebekleri Katletmeye Devam Ediyor

İsrail Bebekleri Katletmeye Devam Ediyor
19 Nisan 2024 13:00
A+
A-

İsrail Bebekleri Katletmeye Devam Ediyor

Masum Bir Bebeğin Acı Hikayesi: İsrail Saldırılarının Hedefi Oldu

Güzel dünyamızın en masum varlıklarından biri olan 20 günlük bir bebeğin yaşadığı acı dolu hikaye, İsrail’in hava saldırılarının vahşi gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor. İnsanlık dışı şiddetin, masumların hayatlarını nasıl mahvettiğine dair yürekleri dağlayan bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.

Bebeklik çağında, dünyayı keşfetmeye ve sevgi dolu kucaklarda huzur bulmaya alışmış bir melek, İsrail’in hava saldırılarının hedefi oldu. Şimdi, o sevimli yüzünde korku ve acı izleri taşıyor. O masum gözler, yaşadığı dehşet dolu anların izlerini taşıyor.

Anne ve babası, yıkıcı saldırının ardından yavrucağına sarılarak, onu koruma ve sükunet bulma çabasında. Ancak, yaraları fiziksel değil, yürekleri de kanatmış durumda. İnsanlık adına utanç verici bir tablo; bir bebeğin, savaşın acımasız gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalması.

Bu görüntüler, sadece bir bebeğin yaşadığı acının ötesinde, barış ve insanlık adına yapılan bir çağrı niteliğinde. Bir kez daha anlıyoruz ki, savaşın bedeli, masumların hayatlarına mal oluyor. Her bebek, her çocuk, barış ve huzur içinde büyüme hakkına sahip. Ancak, İsrail’in savaş makinesi, bu hakları ellerinden alıyor.

Bu masum bebeğin yaşadığı acı, sadece bir örnek. Arkasında binlercesinin hikayesi var. Ve bu hikayeler, insanlığın yüzleşmesi gereken bir gerçeği gösteriyor: Savaş, her şeyden önce masumların hayatını yok ediyor. Umut edelim ki, bu acı dolu hikayeler, bir gün barışın sağlanmasıyla son bulur ve masumlar, güvenli bir dünyada büyüme fırsatı bulurlar.

Bismillahirrahmanirrahim
“Allah, iman edenleri, dünya hayatında ve ahirette sapasağlam sözle sebat içinde kılar. Zalimleri de şaşırtıp saptırır; Allah dilediğini yapar.”
Allah’ın bu nimetini inkâra değiştirenleri ve kavimlerini ‘yıkım ve azab’ yurduna konduranları görmedin mi?
(Ki bu) Cehennemdir. Ona yaslanırlar. Ne kötü bir karar (yeridir) o!..”
(İbrahim -27,28.29)

“Kendisi hakkında hiçbir delil indirmediği şeyi Allah’a ortak koştuklarından dolayı küfredenlerin kalplerine korku salacağız. Onların barınma yerleri ateştir. Zalimlerin konaklama yeri ne kötüdür.” (Âli İmran 151)

Rabbimiz Cumamızı Hayırlı eylesin. Rabbimiz Filistinli kardeşlerimize yardım ve zafer, Ümmeti Muhammed e birlik ve beraberlik nasip etsin inşallah.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.