islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5304
EURO
34,8798
ALTIN
2.441,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

KUR’AN KURSUNU BASTI İMAMA SALDIRDI

KUR’AN KURSUNU BASTI İMAMA SALDIRDI
4 Ağustos 2023 15:00
A+
A-

Bazı siyasilerimizin Kur’an Kursları aleyhine yaptığı açıklamalar ve Sosyal Medya platformlarında ki Kur’an Kursu karşıtlığı paylaşımlar, İzmir’de çirkin bir saldırıya sebep oldu.

F.Ç  (35) isimli şahıs, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Çiğli ilçesi Atatürk Mahallesi’ndeki Kuba Mescidi’nde açılan yaz Kur’an Kursunu bastı. Fırat Ç. “Öğrencileri zehirlemeyin. Ben Allah’a inanmıyorum” diye bağırdıktan sonra elindeki bastonla imamı da kolundan yaraladı.

Gözaltına alınan şüpheli, “Uyuşturucu almıştım pişmanım” diye ifade verdi. F.Ç “Kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABER YORUM

Kur’an Kurslarını” eleştiren ve buralarda Bilim’in B’si bile olmaz diyen bazı siyasilerimiz bu haberi duyduklarında sevinirler mi bilemiyoruz.

Ama Sosyal Medya denilen gayya kuyusunun, insanları Kur’an Kursuna saldıracak kadar etkilediğini bu olaydan anlayabiliyoruz.

“Özrü kabahatinden büyük” derler ya atalarımız…. F.Ç’nin ifadesinde ki “Uyuşturucu almıştım pişmanım” kabilinden sözleri de ilginç olmuş.

Oldu o zaman, kafayı çeken herkes, camiye saldırsın, Kur’an Kursuna saldırsın…

Saldırgan bu iğrenç fiili gerçekleştirirken ne demiş. “ Ben ateistim, çocukları zehirlemeyin”

Ulan Müptezel herif!

Bu ülkede senin inanmama, ateist olma özgürlüğün var da insanların çocuklarını Kur’an Kursuna gönderme ve namaz kılacak kadar dinini öğretme özgürlüğü yok mu?

Çocukların bulunduğu bir ortama saldıracak ve şiddet uygulayacaksın öyle mi?

ZİHNİYETİNİZ BATSIN!

“Kim Allah’a, meleklerine, peygamberlerine, Cebrâil’e ve Mikâil’e düşmansa, Allah da o kâfirlerin düşmanıdır.”  (BAKARA 98)

MİRATHABER.COM

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.