islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,2646
EURO
36,9489
ALTIN
3.031,32
BIST
8.749,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

KÜRESELLEŞME, SİYONİZM HEGOMONYASININ DİĞER ADIDIR

KÜRESELLEŞME, SİYONİZM HEGOMONYASININ DİĞER ADIDIR
25 Haziran 2024 13:26
A+
A-

Küreselleşme, Siyonizm Hegemonyasının diğer adıdır

Anlatacaklarımız komplo teorisi falan değil. Anlatacaklarımızın komplo teorisi olmadığını, 7 Ekim’den bu yana tüm dünya açık ve net bir şekilde gördü ve görmeye de devam ediyor.

Evet, Küreselleşme ABD ya da  Siyonizm Hegemonyasının diğer adıdır. “ Zamanımızın tanrısı paradır ve Rotshchild’de onun peygamberidir” diyen bir zihniyetin çarkları arasında ezilen insanlık, şimdi de “Tek Dünya Devleti” kurma çabası içinde olan aynı zihniyetin  yazdığı senaryoyu oynamaya mecbur kılınıyor.  Filistin ve Gazze meselesi, bu konun sadece küçük bir parçasıdır.

Şimdi gelin, Siyonistlerin küreselleşme yalanını oturttukları iki temel unsura bakalım:

1-Küreselleşme yalanının birinci unsuru, bilgisayar ve internettir. İnternet yoluyla ahlaki değerler yok edilmiş, maneviyat denilen bir şey kalmamış, aileler dağıtılmıştır. Ahlaksızlık tavan yapmış, LGBT denilen hayasızlık dahi desteklenir olmuştur. Böylece de İnternet denilen şeytan(!) vasıtasıyla toplumların temeline dinamit konulmuştur. Yine aynı vasıtayla insanlar bencil bir hayata sürüklenmiş, sadece kendini düşünen ve çevresine tepeden bakan bir nesil meydana getirilmiştir.

2- Siyonistlerin küreselleşme yalanını oturttukları ikinci temel unsur ise Finansal yapıdır. Dolar denilen ve karşılığı olmayan bu para, şeytanın desiselerini aratmayacak şekilde  “Rezerv Parası” olarak dünyaya kabul ettirilmiş, IMF ve Dünya Bankası aracılığıyla da ülkeler, büyük borçlara muhatap edilmiştir. Faiz yoluyla sömürülen ülkeler, ekonomik krizlerle boğuşmak zorunda kalmıştır. Hal böyle olunca da yönetimler, krizlerden çıkabilmek adına halkın üzerine ek vergiler koyarak kendi halkına zulmeder hale getirilmiştir.

Parasal güç demek, politik güç demektir. Parasal gücü eline geçirmeyi başaran Siyonizm’in şu anda ki planı ise, “Vaat edilmiş topraklar” doktrininden hareketle tek dünya devleti kurmaktır. Bunun kılıfı ise Küreselleşme yalanıdır.

20. Yüzyılın başında, dünyaya Ulus Devlet anlayışını empoze eden ve dayatan Siyonizm, 21. Yüzyılda küreselleşme yalanı altında “Tek dünya devleti” hayaliyle yanıp tutuşmaktadır. Ulus devlet anlayışının en büyük özelliği dini otoriteyi tanımamasıdır. Yani Siyonizm, II. Yüzyılda Juda Nassi’nin yazdığı Talmut’u benimseyip kendine dini(!) referans alan bir yol haritası belirlerken, dünya milletlerinin dinlerinden uzaklaşmaları ve soyutlanmaları istemiştir. Bu da gerek Tv dizileri gerekse İnternet vasıtasıyla sağlanmıştır. Bir de buna ekonomik sıkıntılar eklenince, toplumlar hem maddi hem de manevi erozyona uğramıştır.

Şimdi burada sorulması gereken kritik soru şudur:

“Küreselleşme yalanı içinde yok olup gidecek miyiz, yoksa aklımızı başımıza alıp özümüze dönecek miyiz?”

ŞABAN DOĞAN

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.