islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Malili anne Halime dokuz bebek birden doğurdu

Mali hükümetine göre, Malili bir kadın dokuz bebek doğurdu ve küçük bir çift olmayan anneler grubuna katıldı.

Malili anne Halime dokuz bebek birden doğurdu

Mali hükümetine göre, Malili bir kadın dokuz bebek doğurdu ve küçük bir çift olmayan anneler grubuna katıldı.

Mirat Haber Ajansı

Mali hükümetine göre, Malili bir kadın dokuz bebek doğurdu ve küçük bir çift olmayan anneler grubuna katıldı. 25 yaşındaki Halima Cisse’nin hamileliği ülkeyi büyüledi ve liderlerinin dikkatini çekti. Mart ayında doktorlar, Cisse’nin uzman bakıma ihtiyacı olduğunu söylediğinde, yetkililer onu Fas’a uçurdu. Orada, Salı günü sezaryen ile beş kız ve dört erkek çocuk dünyaya getirdi. Mali’nin sağlık bakanı Fanta Siby yaptığı açıklamada, yeni doğanların ve annenin iyi durumda olduğunu belirterek, birkaç hafta sonra eve döneceklerini de sözlerine ekledi.

Siby, profesyonelliği bu hamileliğin mutlu sonucunun temelinde yatan Mali ve Fas’ın sağlık ekiplerini tebrik etti. Fas ve Mali’de yapılan ve bebeklerden ikisini kaçıran ultrasona göre Cisse’nin yedi bebek doğurması bekleniyordu. Başarılı bir şekilde yediz taşıyan kadın vakaları çok nadirdir, ancak dokuz çocuk yakın zamanlarda görülmemiş bir rekor.

Malian woman gives birth to nine babies - BBC News

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.