islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5125
EURO
34,8747
ALTIN
2.440,45
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Maskeli Bir Adam Çıktı Bütün Maskeleri Düşürdü

Maskeli Bir Adam Çıktı Bütün Maskeleri Düşürdü
15 Kasım 2023 10:00
A+
A-

Sosyal medya platformlarında ve internet ortamında, hepimizin görüp okuduğu ve önemli bir tespite işaret eden harika bir sözdür bu söz. “Bütün maskeleri düşüren, maskeli bir adam. Dünyanın gerçek yüzünü ortaya çıkaran ve hassaten Batının riyakâr tavrını bütün çıplaklığıyla gözler önüne seren bir söz.

Dünyanın gündemine oturan ve en çok takipçisi olan maskeli adam, “İnsan Hakları Everensel Beyannamesi”ni icat edenlerin, yüzlerine maske takmış vampirler sürüsü olduğunu gösterdi. “İnsan Haklarının” Batının emperyalist iktidarlarının sadece kendi halkları ve dahi Hıristiyan dünya için olduğunu, diğer yeryüzü halklarıyla bir alakasının olmadığını gösterdi.

Her daim özgürlük, hak hukuk maskesiyle dünyaya ayar vermeye kalkan yeryüzü müstekbirlerinin maskelerini düşürerek gerçek yüzlerini gösterdi. Zalimlerin her zaman zalim olduğunu ve zulmetmekten asla vazgeçmeyeceklerini gösterdi.

Yüzlerine Müslüman maskesi takmış olan halkı Müslüman devlet yöneticilerinin, yüzlerindeki Müslümanlık maskesini düşürdü. Her birinin yeryüzü müstekbirleriyle iş tuttuğunu, her birinin birer korkak ve acınası halde olan tutsaklar olduğunu gösterdi. Müslüman halklar içinde bağımsızlık maskesiyle dolaşanların bağımsızlık maskelerini düşürerek, bütün halkların iktidarların tutsağı olduğunu gösterdi. Dünya üzerine tek bağımsız milletin kendileri olduğunu gösterdi.

Kendilerini dünyanın sahibi gibi görenlerin kibir maskesini düşürdü. Maskeleri düşünce, her birinin aslında ne kadar aciz, ne kadar çaresiz ve ne kadar korkaklar olduğunu gösterdi. Ve dünyanın da bir sahibi olduğunu, küfre karşı mücadele edenlerin yalnız olmadığını, Alemlerin Rabbi tarafından korunup gözetildiklerini gösterdi.

En önemlilerinden biri olarak, işgalci siyonistlerin, askeri, teknolojik stratejik gücünün şişirilmiş bir maskeden ibaret olduğunu bütün dünyaya gösterdi. Meğer maskenin altında acizler sürüsünden başka bir şey yokmuş.

Maskeli adam bütün Müslüman alemine, “küfrün – kafirlerin tek millet olduğunu” gösterdi. Yeryüzünü kana bulayan kâfirlerin hepsi birlik olup, bir avuç Müslüman’ın üzerine çullandı. Batının “eşitlik, adalet, özgürlük” maskesini düşürdü. Ne kadar cani, ne kadar zalim, ne kadar Müslüman kanına susamış olduklarını gösterdi.

Maskeli adam, emperyalizmin ürettiği bütün sahte kahramanların maskelerini düşürdü. Batman, Süpermen, Rambo, Örümcek Adamların birer sahtekârlar olduğunu gösterdi. Hepsinin canına okudu.

Zalim emperyalistlerin, hak yiyicilerin, milyarlar harcayarak edindikleri silahların, füzelerin, uçakların, gemilerin, sadece 320 km kare olan ufacık bir kara parçasının bir ucuna dahi müdahil olamadıklarını, olamayacaklarını gösterdi.

Maskeli adam, İslam Dünyasının liderlerinin, kendi halklarına karşı takındıkları cesaret maskelerini düşürerek, hepsinin emperyalizm karşısında ne kadar korkak olduklarını gösterdi. Hamaset yüklü nutuklar atan ve kendisine Müslüman’ım diyen devlet ricalinin, ulusal çıkarları, ilahi çıkarlara tercih ettiklerini gösterdi.

Maskeli adam, bütün sahtekârların maskesini düşürerek, gerçek yüzlerini gösterdi.

YAKUP DÖĞER

YAZARIN DİĞER YAZILARINI OKUMAMK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Yorumlar
  1. Ahmed YAHYA dedi ki:

    Allah’ım razı olsun

    1. Yakup Döğer dedi ki:

      Amin kardeşim. Allah cümlemizden razı olsun.