islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5251
EURO
34,9037
ALTIN
2.438,04
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

MAURO ICARDİ’YE MUHTEM KARŞILAMA RUHSAL SEFALETİMİZİN GÖSTERGESİDİR

MAURO ICARDİ’YE MUHTEM KARŞILAMA RUHSAL SEFALETİMİZİN GÖSTERGESİDİR
29 Temmuz 2023 13:20
A+
A-

ONCE HABER:

Galatasaray bu kez bonservisiyle kadrosuna katmaya hazırlandığı Mauro Icardi için PSG’ye 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray taraftarları, Mauro Icardi’yi Atatürk Havalimanı’nda karşıladı.

Galatasaray transferi müjdeledikten sonra sarı kırmızılı taraftar, Mauro Icardi’yi karşılamak için Atatürk Havalimanı’na akın etti.

Uçağını internet üzerinden 60 bini aşkın kişinin takip ettiği dünyaca ünlü futbolcu, İstanbul’da oldukça coşkulu bir şekilde karşılandı. Binlerce taraftarın Atatürk Havalimanı’na akın etmesiyle karşılaşma alanı yangın yerine döndü.” Odatv’den

AHMAKLIK DA CEZA SEBEBİDİR

55 yıl kadar önceydi. Tek gelir kaynağı olan müstahsili oldukları çayları değerlendirilemeyip  denize dökülürken kılı kıpırdamayan hemşehirlilerim Rizeliler, Rize Spor’un  üç puanı silindiği için bütün siyasi partilerin binalarını taşa tutup camlarını yere indirmişlerdi.

Böylesi bir duyarsızlık gösteren bir şehir problemlerini çözebilir mi? Gereğince değerlendirilip pazarlanamayan ÇAY hala Rize’nin ana problemi . ÇAYKUR da zarar ediyor ama Rize Spora desteğe devam.

AÇ MİLLET BİR ADAMA 10 MİLYON EURO ÖDEYEBİLR Mİ?

Ülkemizin yaşadığı ekonomik bunalım ve insanlara yansıyan pahalılık bütün dehşetiyle devam ediyor.

Ülkemizde vergileri de, bütün faizleri de, kulüplerin transfer ücretlerini de doğrudan veya dolaylı olarak zavallı gafil milletimiz öder.

10 milyon euro transfer  ücreti, muhteşem karşılama ve internet üzerinden 60 000 izleme.

Milletimiz kendisini sömüren  bankacılık düzeni, alkolü içkiler ve gençleri tehdit eden zina ve eşcinsellikle mücadele için böylesi bir atılım yapar mı?

Bir millet ruhsal sefalete düşüp hak etmeden Allah sosyal ve ekonomik bela verir mi?

ARD

 İCARDİ   10 MİLYON EURO TRANFER           RUHSAL SEFALET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.