islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5317
EURO
34,8626
ALTIN
2.441,40
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Meteoroloji’den Uyardı Tüm Yurda Yağmur Yağacak! İstanbul’da Kar Geliyor

Meteoroloji’den Uyardı Tüm Yurda Yağmur Yağacak! İstanbul’da Kar Geliyor
12 Ocak 2022 09:51
A+
A-

Meteoroloji’den gelen son dakika hava durumu değerlendirmesine göre Bugün Türkiye’nin her yerinde yağış bekleniyor. Yağışlar Marmara’nın doğusu, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Muğla, Konya, Karaman, Çankırı, Amasya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman etrafı ile Ankara’nın kuzey tarafları için kuvvetli yağış bekleniyor. İstanbul’da da bugün kar ve karla karışık yağmur beklenmekte.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava durumu raporuna göre: Tüm yurt çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin edilmekte. Genellikle Kar ve karla karışık yağmur, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur beklenmekte. Marmara’nın doğusu, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Muğla, Konya, Karaman, Çankırı, Amasya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman çevreleri ile Ankara’nın kuzey kısımlarında şidettli yağmuır beklenmekte. Kuzey, iç ve doğu taraflarda buzlanma ve don olayı tahmin edilmekte.

KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yağışlar Marmara’nın doğu kesimleri,  Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Muğla, Konya, Karaman, Çankırı, Amasya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman etrafı ile Ankara’nın kuzey kesimlerinde kuvvetli yağış beklenmekte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir

KUVVETLİ RÜZGAR KAPIDA

Rüzgarın Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa), Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir

MARMARA

Çok bulutlu yağmur ve karla karışık yağmur ve kar beklenmekte. Yağışların bölgenin doğusunda yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden şiddetli ve güçlü fırtına (50-90 km/saat) şiddetinde eseceği beklenmekte. Bölge genelinde yer yer buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor.

BURSA °C, 7°C

Bulutlu ve sabahın erken saatlerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak

EDİRNE °C, -1°C

Bulutlu, akşamın geç saatlerine kadar yer yer kar yağışlı

İSTANBUL °C, 4°C

Bulutlu, sabahın erken saatlerinde kuvvetli  yağmur ve sağanak yağış, yer yer karla karışık yağmur ve zamanla kar yağışı olacak

KOCAELİ °C, 8°C

Bulutlu, sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, zamanla karla karışık yağmur ve yer yer yağışı olacak

EGE

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Muğla çevrelerinde kuvvetli olması beklenen yağışların, yağmur ve sağanak, güney kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, zamanla bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 8°C

Bulutluve yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

DENİZLİ °C, 12°C

Bulutlu ve yağmur ve sağanak yağışlı, zamanla karla karışık yağmurlu

İZMİR °C, 10°C

Bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 10°C

Bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölge genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 13°C

Bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 13°C

Bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HATAY °C, 13°C

Bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ISPARTA °C, 7°C

Bulutlu, yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Bulutlu, bölge çevresi  yağmur ve sağanak, karla karışık yağmur ve kar yağışlı beklenmekte. Yağışlar Konya, Karaman ve Çankırı etrafı ile Ankara’nın kuzey kısımlarında kuvvetli olması tahmin edilmekte. Genel olarak yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 8°C

Bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde kuzey çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR °C, 6°C

Bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KONYA °C, 5°C

Bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

SİVAS °C, 6°C

Bulutlu, karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Bulutlu yağmur ve karla karışık yağmurlu, yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarında zamanla kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimleri ile bölge genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği beklenmekte.

BOLU °C, 6°C

Bulutlu ve yağmur ve karla karışık yağmurlu, zamanla kar yağışlı

DÜZCE °C, 10°C

Bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu zamanla kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KASTAMONU °C, 6°C

Bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu zamanla kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 9°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Bulutlu ve yağmurlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile yer yer Orta Karadeniz’in karla karışık yağmur ve kar yağışlı beklenmekte.

AMASYA °C, 9°C

Bulutlu, yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ÇORUM °C, 7°C

Bulutlu yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı

SAMSUN °C, 11°C

Parçalı ve bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı

TRABZON °C, 13°C

Parçalı ve bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği beklennekte. Yağışların; Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM °C, 3°C

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

KARS °C, -1°C

Bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı

MALATYA °C, 7°C

Bulutlu ve yağmurlu, zamanla karla karışık yağmurlu

VAN °C, 4°C

Bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Adıyaman çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 10°C

Parçalı ve bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

GAZİANTEP °C, 9°C

Parçalı ve bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

SİİRT °C, 10°C

Parçalı ve bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

ŞANLIURFA °C, 10°C

Parçalı ve bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.