islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

MURAT YETKİN’DEN YALANLAR

MURAT YETKİN’DEN YALANLAR
15 Şubat 2023 11:43
A+
A-

Gazeteci yazar Murat Yetkin, Fox TV’de katıldığı bir programda, Müslümanların deprem bölgesinde sahada olmadığı yalanını ortaya attı.

Sahada, Öğrencilerin, Sivil toplum kuruluşlarının, madencilerin çalıştığını ama İslami kuruluşların olmadığını söyleyen Yetkin’in ortaya attığı bu yalan ile ADD ve seküler diğer derneklerin yokluğunu örtbas etme çabasına girdiği dikkatlerden kaçmadı.

Bu depremde Kızılay yeleği giymiş ve sahada çalışan sakallı insanların fotoğraflarını Sosyal medyada paylaşarak “Kızılay bu mu?” diyerek aşağılamaya çalışan insanları gördük.

Bir can kurtarmak için saatlerce çalışıp, enkaz altından çıkarılan insanlara sevinen ve mutluluğunu “Allahü Ekber” diyerek kutlayan insanları, laikliğe aykırı diyerek hunharca eleştirenleri de gördük…

ADD VE TTB NEREDE?

Sadaka Taşı derneğinden Fetih Vakfına, İHH’dan İsmailağa cemaatine kadar birçok İslami kimliğe sahip Sivil toplum kuruluşu sahada çalışırken böyle bir yalan ile algı yaratmaya çalışan insanlara tek bir sorumuz var!

“Atatürkçü Düşünce Derneğiniz (ADD) başta olmak üzere, üzerine vazife olmayan her işe, muhalif olmayı marifet sayan TTB nerede?”

Bu işler, TTB gibi oturduğu yerden deprem bülteni ve raporu hazırlamakla ve yayınlamakla olmuyor.

Sayın Murat Yetkin! Liste uzun da, millet olarak şu anda acımız var ve bu acı çok büyük! Sizin gibi havanda su dövmeye ne vaktimiz var ne de moralimiz…

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.