islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Ne dersiniz? Güneş Batıdan mı Doğuyor Acaba?

Ne dersiniz? Güneş Batıdan mı Doğuyor Acaba?
11 Haziran 2024 12:00
A+
A-

Ne dersiniz?  Güneş Batıdan mı doğuyor acaba?

İlkönce, Filistin’e destek için New York’ta düzenlenen gösteri haberimizi izleyelim ve okuyalım. Sonrasın da ise  yorumumuza geçelim.

New York’ta Gergin Gösteri

ABD’nin New York kentinde bulunan Union Square Park’ta, Filistin destekçisi bir grup protesto düzenledi. Göstericiler, Filistin bayrakları taşıyarak İsrail’in politikalarını eleştirdi. İsrail bayrakları açan bir başka grup ise ortamın gerilmesine ve kargaşaya sebep oldu.. İki grup arasında yaşanan gerginlik, polisin müdahalesine yol açtı. Polis, olayların büyümesini önlemek için göstericilere müdahale etti ve bazı protestocuları gözaltına aldı.

Gösterinin Amacı ve Katılımcılar

Göstericiler, Filistin halkının haklarını savunmak ve İsrail‘in Gazze’deki saldırılarını protesto etmek için toplandı. Union Square Park’ta toplanan kalabalık, ellerinde “Filistin’e Özgürlük” yazılı pankartlar taşıdı. Protestoya katılanlar arasında öğrenci grupları, insan hakları savunucuları ve Filistinli diasporadan insanlar vardı. Katılımcılar, barışçıl bir şekilde seslerini duyurmak istediklerini belirtti.

Polisin Müdahalesi ve Gözaltılar

Gösteri sırasında, İsrail yanlısı bir grup da parkta toplandı. Bu grup, İsrail bayrakları açarak İsrail’i destekleyen sloganlar attı. İki grup arasında kısa sürede tartışmalar başladı ve gerginlik tırmandı. Polis güçleri, olayların kontrolden çıkmasını engellemek amacıyla müdahale etti. Bazı protestocular, polisin sert müdahalesi sonucu gözaltına alındı. Gözaltına alınanların kimlikleri ve sayıları hakkında yetkililer henüz bilgi vermedi.

Uluslararası Tepkiler ve Medya Yansımaları

Gösteri, uluslararası medyada geniş yer buldu. Özellikle sosyal medya platformlarında olayın videoları ve fotoğrafları hızla yayıldı. Birçok insan, olayları kınayan ve destekleyen mesajlar paylaştı. Protestoya katılanlar, uluslararası toplumu Filistin halkının yanında durmaya çağırdı. Medyada yer alan yorumlar, olayların ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Bu tür olaylar, Filistin-İsrail meselesinin ne kadar hassas bir konu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Sonuç ve Gelecekteki Adımlar

Union Square Park’taki gösteri, Filistin-İsrail çatışmasının Amerika’da da ne kadar yankı bulduğunu gösterdi. Protestocular, mücadelelerinin süreceğini ve Filistin halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Yetkililer, gelecekte benzer olayların önüne geçmek için daha fazla önlem almayı planlıyor.

HABER YORUM

Ne dersiniz?  Güneş Batıdan mı Doğuyor Acaba?

Filistin meselesi bütün  dünyanın gündeminde…

Artık dünya biliyor ki, Ortadoğu’da Filistin diye bir yer var ve o bölgede İşgalci ve Siyonist Yahudiler, Filistinlilere zulüm ediyorlar ve soykırım uyguluyorlar…

Pekiyi bundan sonra ne olacak?

Bu saatten sonra ne olursa olsun İsrail kaybetmiş durumda…

Dünya kamuoyu artık, İsrail’i bir soykırımcı ülke olarak görüyor ve İsrail, her geçen gün bataklığa biraz daha saplanıyor…

Bu bizim yorumumuz değil.. Bu, İsrail’i kayıtsız şartsız destekleyen ABD Başkanı Biden’ın yorumu…

İsrail Yıkılır mı?

Tabii ki de evet..

70-80 Yıllık İnsan ömrüne göre, bu yıkılış insana  uzun vadede görünse de yıkılacak İsrail…

Ve İslam galip gelecek…

İslam galip gelecek ama şu andaki Müslümanım diyenlerin eliyle değil…

Batı halklarının eliyle İslam galip gelecek…

Bu satırları ütopik bulanlar, 7 Ekim’den sonra Batı’da ki gelişmelere bir bakıversinler…

Filistinlilerde ki dik duruşu ve dirayeti gördükten sonra, Kur’an-ı Kerim mealleri okuyanların ve İslamiyet’i seçenlerin sayısı pekte azımsanacak gibi değil…

Ne dersiniz? 

Güneş batıdan mı doğuyor acaba?

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.