islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3373
EURO
34,7963
ALTIN
2.389,24
BIST
10.227,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

ÖLÜM YAĞDIRAN ZALİMLER KAHROLSUN!…

ÖLÜM YAĞDIRAN ZALİMLER KAHROLSUN!…
27 Kasım 2023 09:00
A+
A-

Tevrat’ın ilk emri YAŞAT! yahudisi de israil’i de yaşatmadı.
İncil’in ilk emri SEV! Hıristiyanı da batılısı da sevmedi.
Kur’an‘ın ilk emri OKU! Müslümanı da mü’mini de okumadı. Okuyan da anlamadı, belki de anlamak istemedi.
Allah’ım! gönderdiğin her kitabı, her mesajı, ha bu kulların, ne okumuş, ne anlamış ve ne de yaşamış? Hatta yüce zatına din öğretircesine; Sen YAŞAT diyorsun, onlar: “ hepsini yakın, yıkın, yok edin, öldürün; tanrı seçmesini bilir”diyor. Sen SEV diyorsun, onlar “acıma! acırsan acınacak hale düşersin” diyor.

Sen, “ قتل اصحاب الاخدود Kahrolsun şiddet ve işkenceciler! Hendek Ashâbı ateşciler, bombalarıyla hendekler kazan, ölüm yağdıran zalimler kahrolsun!”(Burûc, 85/4) diyorsun. Bu uyarını, ikazını, yapma, kıyma, öldürme! “bir cana kıyan, bütün canlarıma kıymış gibidir.”(Mâide,5/32) uyarına kulak tıkayan bu caniler, öyle kıyıyor, öyle öldürüyor ki, Gazze’de bir kefen içinde dört bedeni, dört ceseti bir arada yolcu ediyoruz.
Niye, niçin bir torbada dört can? 1)Öyle öldürüyorlar ki paramparça olmuş dört beden, bir torbayı ancak doldurabiliyor.
2)İşi öyle otomatiğe bağlamış, o kadar çok öldürüyorlar ki artık kefen ve torba yetmiyor, 4 bedene bir torba bile zor bulunuyor.
Allah‘ım! bütün canlarımızı, evlatlarımızı yok etme yetkisini bunlara kim verdi? Kim verecek; Mağluplar galipleri, köleler efendilerini taklit edermiş. İsrail’i de Yahudisi de nazilerden ya rol çaldılar, ya da meslek edindiler. Naziler onları “HOLOKOST/Yaşam hakkınız yok!” zulmüyle gaz odalarında buharlaştırarak et-kemik ve beden bile bırakmadılar. Onlardan öğrendikleri bu vahşeti meslek edindiler, rol çaldılar ve gelip Gazzeli masumlara ölüm kustular, soykırım yaptılar, ölüm hendekleri açtılar bombalarıyla…

Bunu biz değil, en iyi kendi adamları Einstein söylüyor: “ biz Yahudiler tarih boyunca hayatımızı “MAZLUMİYETLE” sürdürdük. Eğer devlet kurarsak korkuyorum, hükmeden zorbalar gibi biz de birilerine “ZULMEDERİZ, ZALİMLERDEN OLURUZ.” “sakın devlet kurmayalım!” demişti. Aklın yolu bir. Einstein aklı ne devlet kuralım ne de zalim olalım demişti ama, “GENESİS/SOYKIRIM” ve “HOLOKOST/YAŞAM HAKKI YOK!” vahşetini en acı şekilde yaşayan Yahudiler, sanki bir meslek ve sanat öğrenmişlik heyecanı ile 75 yıldır Gazzeli ve batı Şerialı Filistinli bîgünah Müslümanlara kan kusturuyor, ölüm yağdırıyor, bütün genişliğine rağmen yer yüzünü başlarına dar ediyorlar.

Zalim ısrarla zülmüne devam ediyorsa şu kesin ki, sonu yakındır. Zira eceli gelen .. cami duvarına işermiş. Üstelik zalimin sonu yaklaştıkça zulmü artar, daha çok azgınlaşır, vahşileşir ve barbarca saldırganlaşırmış. Çünkü sonunun geldiği ay gibi ona ayan olurmuş.
“ وسيعلم الذين ظلموا اي منقلب ينقلبون = Zalimler müthiş bir devrilişle nasıl da yıkılıp gideceklerini yakında görecekler!”(Şu’arâ, 26/227) İnşallah inşallah

Nuri Çalışkan

ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar