Prens Andrew Beş Parasız Kaldı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in oğlu York Dükü Prens Andrew hakkında çıkan cinsel istismar iddiaları nedeniyle tüm askeri unvanların ve Kraliyet iltimasları elinden alınıyor.
Seks ticareti suçlamasıyla yargılanırken New York’ta tutulduğu cezaevinde intihar eden Amerikalı finansçı Jeffrey Epstein ile arkadaş olan ve hakkında cinsel taciz suçlamaları bulunan Prens Andrew, Kraliyet Ailesi’ndeki görevlerini bıraktı.

Kraliçe 2. Elizabeth oğlunun tüm unvanlarını alırken, Kraliyet kaynakları Prense Andrew’ün bundan sonra ‘Majesteleri’ (His Royal Highness) ifadesini de kullanamayacağını belirtti.

Buckingham Saray tarafından yapılan açıklamada, Prens Andrew’ün hakkındaki cinsel taciz iddialarına karşı kendini “sivil bir vatandaş” olarak savunacağı belirtti.

İngiltere basınında yer alan ve bir kraliyet kaynağına dayandırılan haberlerde, tüm rollerinin Kraliyet ailesinin diğer üyelerine dağıtılacağı ifade edilerek, Prens Andrew’in pozisyonunun Kraliyet ailesi arasında geniş çapta tartışıldı ifade edildi.

Cinsel İlişkiye Girmeye Zorlandı

Henüz 17 yaşındayken Prens Andrew ile cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını ileri süren Virginia Roberts, New York’ta cinsel istismar davası açmıştı. Prens Andrew, şimdi bu dava ile yüzleşmeye doğru adım adım ilerliyor.

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

9 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

9 saat ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

10 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

1 gün ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

1 gün ago