islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Protestocu Yahudiler, Kudüs’te Siyonist Bakan Ben Gvir’e Saldırdı!

Protestocu Yahudiler, Kudüs’te Siyonist Bakan Ben Gvir’e Saldırdı!
25 Nisan 2024 10:03
A+
A-

Protestocu Yahudiler, Kudüs’te Siyonist Bakan Ben Gvir’e Saldırdı!

Protestocular, Siyonist Bakan Ben Gvir’e Kudüs’te Saldırdı!

Kudüs’te Esir Takası Eylemi Sırasında Şiddet Patlaması

Kudüs’te gerçekleştirilen esir takası eyleminde, İsrail’in iç güvenlik bakanı Ben Gvir’e yönelik şiddet içeren bir saldırı yaşandı. Eylem sırasında protesto edilen Gvir, Kudüs sokaklarında aracından inip kalabalık içinde yer alırken, bir grup protestocu birdenbire saldırarak aracının üzerine çıkmaya çalıştı. Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından süratle müdahale edilerek Gvir aracına güçlükle alındı.

Protestocuların Hedefinde Siyonist Çetenin Bakanı

Protestocular, eylem sırasında Siyonist Çetenin İç Güvenlik Bakanı olarak tanınan Ben Gvir’e yoğun bir tepki gösterdi. Gvir’in özellikle Gazze’de gerçekleşen katliamlara verdiği destek, eylemcilerin hedefindeki ana sebep oldu. Kalabalık, Gvir’in aracını kuşatan etrafıyla birlikte, İsrail hükümetinin politikalarını ve işlediği zulmü protesto ederek tepkilerini gösterdi.

Saldırı Anında Yaşanan Gerilim Anları

Saldırı anında yaşanan gerilim dolu anlar, görgü tanıklarının ifadelerine göre oldukça çarpıcıydı. Protestocuların Gvir’in aracına yönelik saldırıları, güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesiyle önlendi. Ancak, olayın yarattığı gerilim ve gerginlik, Kudüs’teki siyasi atmosferi daha da tırmandırdı.

Bu olay, İsrail’in iç siyasetinde önemli bir dönemeç olarak kabul ediliyor. Gvir’e yönelik gerçekleştirilen bu saldırı, hükümetin politikalarına ve toplumsal muhalefetin gücüne dair önemli ipuçları sunuyor. Olayla ilgili detaylar ve gelişmeler, yakından takip edilmeye devam edilecek.

Bu haber, Kudüs’teki siyasi ve sosyal dinamiklerin yanı sıra İsrail’in iç siyasetinde yaşanan gelişmeleri yansıtmaktadır. Protestocuların Ben Gvir’e yönelik saldırısı, bölgedeki tansiyonu artırırken, İsrail hükümetinin politikalarına yönelik artan eleştirileri de gözler önüne seriyor.

HABER YORUM

Tam 201 gündür, insanlık isyanda…
Bu isyana, ilk günden itibaren sağduyulu Yahudiler de katıldı ve protestolarla İsrail hükümetine mesaj vermeye çalıştılar…
Ama olmadı…
Başta İsrail olmak üzere, ne İngiltere, ne ABD ne de diğerleri bu isyanı, bu feryadı duymadı ya da duymak istemedi…
Ve nihayetinde olay, sosyal patlamalara doğru gitmeye başladı…
Kudüs’te İsrail’in iç güvenlik bakanı Ben Gvir’e olan bu tepki, daha büyük sosyal patlamalara  gebe görünüyor..
Şu anda ABD Üniversitelerinde de büyük gösterilerin başladığını düşünürsek, Netenyahu ve Siyonistleri zor günler bekliyor… Hem de çok zor..
Bize de tek kelimeyle “beter olun” demek kalıyor.
MİRATHABER.COM
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.