islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5440
EURO
34,8790
ALTIN
2.429,98
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Putin’in Akıl Hocasından Avrupa’ya Gözdağı!

Putin’in Akıl Hocasından Avrupa’ya Gözdağı!
23 Eylül 2022 11:38
A+
A-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in “akıl hocası” olarak nitelendirilen Aleksandr Dugin, Batı’nın Putin’in açıklamalarını fazla hafife aldıklarını ve Putin’in nükleer tehdidinin blöf sanıldığına dikkat çekti. Dugin, Rusya’nın Ukrayna’daki savaşı kaybetme ihtimali olursa bir nükleer kıyametin olabileceğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in akıl hocası olarak anılan Aleksandr Dugin, Rusya’nın Ukrayna’daki savaşı kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya kaldığında nükleer silahların kullanılabileceğine dikkat çekti.

The Mirror’dan aktarılan habere göre, Rusya’yı Batı’dan üstün gören ve Ukrayna’nın bir Rus toprağı olduğunu vurgulayan Dugin, savaşın kazanılması için her yola başvurabileceklerini ima etti.

İkinci Dünya Savaşı’ndan beri ilk kez bir seferberlik ilan edilen Rusya’da 300 bin yedek asker orduya çağrıldı. Putin, bir televizyon kanalında halka seslenerek seferberlik ilan etti ve Rusya’yı savunmak için nükleer silah ihtimalini ortaya koydu. Bu ihtimalin bir blöf olmadığını da sözlerine ekledi.

Dugin, alınan kararı destekleyerek, bu yapılan fedakarlıkların boşa gitmediğini ve Rusya’nın geleceğini önemli ölçüde etkileyeceğini dile getirdi.

Dugin, Rusya ile Ukrayna arasında süregelen savaşa yönelik üç tahminde bulunarak, nükleer kıyamet olasılığına dikkat çekti.

İlk ihtimal olarak Dugin, Rusya’nın yenilmesi üzerinde durdu. Şimdiye dek inşa edilen bütün değerlerin yerle bir olacağını vurgulayarak, savaşı kaybetme ihtimalinin Rusya için bir son olduğuna dikkat çekti. Böyle bir durumda hem Rusya’nın hem de bütün Rus vatandaşlarının sonu olabileceğini dile getirdi.

İkinci ihtimalde nükleer kıyamet üzerinde durdu. Dugin “Eğer Rusya, Ukrayna’daki savaşı kaybetmeye başlarsa, nükleer silahlar ciddi ciddi düşünülecektir.” dedi. Böyle bir ihtimalin “muhtemel” olduğunu dile getiren Dugin, Rusya için savaşın kaybedilmesinin, tamamen yok olmak anlamına geleceğini vurguladı.

Nükleer savaş ihtimalin oldukça şiddetli ve büyük bir yıkımı da beraberinde getireceğini vurguladı. Batı’nın, Putin’in açıklamalarını “blof” zannettiğini söyleyen Dugin, “Bunun blöf olduğunu zannedip hafife alıyorlar” dedi.

Üçüncü ihtimalde savaşı kazanmış bir Rusya’nın portresini çizen Dugin, bu geri dönülemez yolda bütün Rus halkının desteğiyle zafer kazanılacağını dile getirdi.

Aleksandr Dugin, Rusya’nın ve bütün Rus vatandaşlarının geleceğinin, savaşı kazanmak olduğunu vurguladı.

“Rusya, ya savaşı kazanacak, ya da bütün dünya Rusya ile birlikte yok olacak” imasında bulundu. (Yeni Şafak)

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.