islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Memur Olmak İsteyenler İçin Personel Alımı İlanları Resmi Gazetede Yayımlandı

Memur Olmak İsteyenler İçin Personel Alımı İlanları Resmi Gazetede Yayımlandı
30 Aralık 2021 11:28
A+
A-

Resmi Gazete’de Memur Olmak İsteyenler İçin Personel Alımı İlanları Yayımlandı

Memur olmak isteyenleri yakından ilgilendiren haber geldi. Kamuya personel alımı için ilanlar Resmi Gazete’de yayımlandı. İlanlara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı’na 250 defterdarlık uzman yardımcısı ve 65’i avukat olacak şekilde 386 personel yerleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’na 10 uzman yardımcısı alınırken, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı’nda 35 il göç uzman yardımcısı istihdamı yapılacak.. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü farklı branşlarda 70 mühendis alımı gerçekleştirecek. Sağlık Bilimleri Üniversitesine 58 sözleşmeli personel alınacak. Danıştay Başkanlığı 5 hizmetli kadrosuna atamada bulunacak.
Memur adaylarının ilgileneceği haber geldi. Resmi Gazete’de yayımlanan kamu personeli alım ilanlarına göre çeşitli alanlarda toplam 564 kişinin alınacağı duyuruldu.

KAMUYA PERSONEL ALIMI İLANLARI YAYIMLANDI

Hazine ve Maliye Bakanlığı sözlü sınav sonuçlarına göre taşra teşkilatına alınmak üzere 65 avukat ile merkez teşkilatında görevlendirilecek 33 maliye ve muhasebe büro personeli, 5 adalet büro personeli ile 5 koruma ve güvenlik görevlisi, 15 tekniker ve 13 destek personeli alımı yapılacak.
Adaylar 10-21 Ocak tarihleri arasında e-Devlet aracılığıyla “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresinden elektronik ortamda başvurularını yapacak.

250 DEFTERDARLIK UZMAN YARDIMCISI ALIMI

Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra teşkilatında boş olan defterdarlık uzman yardımcısı kadrolarına da sözlü sınav ile 250 atama gerçekleştirilecek. Başvurular 31 Ocak ile 11 Şubat tarihleri arasında e-Devlet üzerinden “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” internet sitesi aracılığıyla yapılacak.

SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANLIĞI’NA 10 UZMAN YARDIMCISI

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı sözlü sınav sonucuna göre, çeşitli mühendis kadroları ile uluslararası ilişkiler, iktisat/işletme ve hukuk bölümü mezunları arasından savunma sanayii uzman yardımcısı kadrosuna 10 personel atanacak.

8-22 Mart tarihleri arasında Savunma Sanayii Başkanlığının “www.ssb.gov.tr” internet adresi üzerinden başvurular yapılacak.

GÖÇ İDARESİ BAŞKANLIĞI’NA 35 UZMAN YARDIMCISI ALIMI

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre, taşra teşkilatında boş bulunan il göç uzman yardımcısı kadrolarında 35 personel istihdam edecek.
Giriş sınavına 31 Aralık ile 9 Ocak tarihleri arasında e-Devlet “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” internet adresi üzerinden başvurulacak.

DSİ MÜHENDİS ALACAK

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, uygulamalı sınav sonucuna göre, inşaat mühendisi (11), elektrik mühendisi veya elektrik-elektronik mühendisi (3), makina mühendisi (13), meteoroloji mühendisi (7), harita mühendisi veya jeodezi ve fotogrametri mühendisi veya geomatik mühendisi (21), jeofizik mühendisi (4), ziraat mühendisi (4), jeoloji mühendisi veya hidrojeoloji mühendisi (4), bilgisayar mühendisi veya bilgisayar ve yazılım mühendisi (1), maden mühendisi (1) ve orman mühendisi (1) olmak üzere toplamda 70 mühendis alacak.
Başvurular 17-28 Ocak tarihleri arasında elektronik ortamda “http://personelalimi.dsi.gov.tr” adresinde yer alan sınav başvuru formunun doldurulması suretiyle gerçekleştirilecek.
Uygulamalı sınava çağrılacak adayların isimleri, sınav yeri, tarihi ve saatine ilişkin bilgiler 7 Şubat’ta “www.dsi.gov.tr” adresinden duyurulacak.

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİNE 58 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Sağlık Bilimleri Üniversitesinin İstanbul Hamidiye Külliyesi ve Ankara Gülhane Külliyesi’ndeki birimlerinde çalıştırılmak amacıyla sözleşmeli 33 koruma ve güvenlik görevlisi ile 25 temizlik personeli alımı yapılacak.
Başvurmak isteyen adayların “http://www.sbu.edu.tr” internet adresindeki başvuru talep formunu bilgisayar ortamında doldurarak, çıktısını istenilen belgelerle beraber 15 gün içerisinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına teslim etmesi gerekecek.
İstanbul’a tercih vermek isteyen adaylar Hamidiye Külliyesi’ne, Ankara’ya tercih vermek isteyen adaylar ise Gülhane Külliyesi’ne şahsen başvuracak.
Adaylar yalnızca tek bir unvana ilan numarası ile başvuru yapabilecek. Birden çok ilan numarası ile başvuru yapıldığı durumda bütün başvuruları geçersiz sayılacak.

DANIŞTAY’DAN 5 HİZMETLİ KADROSUNA ATAMA

Danıştay Başkanlığı sözlü sınav sonucuna göre 5 hizmetli kadrosuna atamada bulunacak. Başvurular 10-20 Ocak tarihleri arasında “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresi üzerinden yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.