Gündem

Rusya Çatışmada Her Türlü Ahlaksızlığı Yapıyor

Rusya ile Ukralyna arasındaki sinir çatışması ahlâk sınırlarını zorluyor. Rus hüûmeti, Ukrayna’yı işgal etmek uğruna masum sivillerin hayatını karartmaya devam ediyor. Rusyla, işgal ettiği topraklarda bulunan Ukrayna vatandaşlarına yönelik karalama iftiralarını aralıksız sürdürüyor. Ve bugün şantaj amaçlı 106 Ukraynalı sivili “ajanlık yaptığı” gerekçesiyle tutukladı.

KLASİK FSB YALANI,’RUSLARIN KATLİAMLARINI HAZIRLADILAR’

Rusya milli istihbarat Servisi (FSB) ,her zaman olduğu gibi mesnetsiz iftira ve oluşturulmuş sahte delillerle 106 Ukraynalıyı “terör suçunu işlemeye teşebbüs”ten tutuklattı.

Rus karapropaganda ve yalan üretme ajanslarından olan Sputnik’in yayımladığı bir haberde, Ukraynalı masum sivillerle ilgili şunlar yazıldı:

“Özellikle FSB, Rusya’nın 37 bölgesinde Ukraynalı milliyetçi grubu MKU’nun 106 destekçisini gözaltına aldı, bunlardan ikisinin eğitim kurumlarına saldırı hazırladığından şüpheleniliyor.

FSB Halkla İlişkiler Merkezi’nin basın servisi tarafından verilen bilgilere göre Ukrayna vatandaşı Yegor Krasnov tarafından oluşturulan aşırı milliyetçi grup, Ukrayna özel bir terör birimi MKU’ya bağlı çalışıyor. MKU bu aşırı milliyetçileri terör eylemleri ve katliamlar için yetiştiriyor.

Rus kara propaganda medyası Tass, Shutnikve Kommersant gibi yayım kuruluşlarının “aşırı, tehlikeli ve katliamcı” diye gösterdikleri şahısların hemen hemen tümünün ellerinde av tüfeği ile çeklimşi resimler bulunmaşı dikkat cekiyor.

Bulindiği gibi eski av tüfekleri seri atış dahi yapamıyor. “Çifte” diye tabir edilenlerin bile iki fişek atabildiği biliniyor.

2021’i8 başından bu yana FSB, MKu üyesi olduğunu idda ettiği bir kaç kişiyi göz altına almış ve bazılarını tutuklamıştı.

Recent Posts

  • Gündem

Almanya’da “İmparatorluk Vatandaşları” Yargı Karşısında

Almanya'da "İmparatorluk Vatandaşları" Yargı Karşısında Almanya'da Stuttgart, Frankfurt ve Münih'te yargılanan "İmparatorluk Vatandaşları" örgütü üyeleri,…

3 saat ago
  • Gündem

KFC’YE BOYKOT DARBESİ

KFC'YE BOYKOT DARBESİ KFC, Malezya'da 108 Şubesini Geçici Olarak Kapattı: Boykot Darbesi! Malezya'da, İsrail'in Gazze'ye…

4 saat ago
  • Gündem

Muğla Seydikemer’de İnovatif Tarım: Pilotun Topraksız Çilek Üretimi

Muğla Seydikemer'de İnovatif Tarım: Eski bir yolcu uçağı pilotu Kadrican Pehlivan, modern tarım teknikleriyle dikkat…

5 saat ago
  • Gündem

Gazze’de Aylar Sonra Bile Enkaz Altından Ceset Çıkartılıyor

Gazze'de Aylar Sonra Bile Enkaz Altından Ceset Çıkartılıyor Gazze'de aylar önce enkaz altında kalan sivillerin…

6 saat ago
  • Gündem

AMERİKA’DA ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ AYAKTA

ABD'de Gazze protestoları: Hangi üniversitelerde eylem var, öğrenciler ne talep ediyor? Öğrenciler, üniversitelerin İsrail'in Gazze'deki…

7 saat ago
  • Gündem

HAYATIN ANLAMINI BURÇLARDA ARAMA ÇARESİZLİĞİ

İnsan hayatının anlamı nedir? Hemen hemen her insan bu soruyu sorar. Ama başta ateistler ve…

8 saat ago