islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5044
EURO
34,6592
ALTIN
2.477,33
BIST
9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Rusya Çatışmada Her Türlü Ahlaksızlığı Yapıyor

Rusya Çatışmada Her Türlü Ahlaksızlığı Yapıyor

Rusya ile Ukralyna arasındaki sinir çatışması ahlâk sınırlarını zorluyor. Rus hüûmeti, Ukrayna’yı işgal etmek uğruna masum sivillerin hayatını karartmaya devam ediyor. Rusyla, işgal ettiği topraklarda bulunan Ukrayna vatandaşlarına yönelik karalama iftiralarını aralıksız sürdürüyor. Ve bugün şantaj amaçlı 106 Ukraynalı sivili “ajanlık yaptığı” gerekçesiyle tutukladı.

KLASİK FSB YALANI,’RUSLARIN KATLİAMLARINI HAZIRLADILAR’

Rusya milli istihbarat Servisi (FSB) ,her zaman olduğu gibi mesnetsiz iftira ve oluşturulmuş sahte delillerle 106 Ukraynalıyı “terör suçunu işlemeye teşebbüs”ten tutuklattı.

Rus karapropaganda ve yalan üretme ajanslarından olan Sputnik’in yayımladığı bir haberde, Ukraynalı masum sivillerle ilgili şunlar yazıldı:

“Özellikle FSB, Rusya’nın 37 bölgesinde Ukraynalı milliyetçi grubu MKU’nun 106 destekçisini gözaltına aldı, bunlardan ikisinin eğitim kurumlarına saldırı hazırladığından şüpheleniliyor.

FSB Halkla İlişkiler Merkezi’nin basın servisi tarafından verilen bilgilere göre Ukrayna vatandaşı Yegor Krasnov tarafından oluşturulan aşırı milliyetçi grup, Ukrayna özel bir terör birimi MKU’ya bağlı çalışıyor. MKU bu aşırı milliyetçileri terör eylemleri ve katliamlar için yetiştiriyor.

Rus kara propaganda medyası Tass, Shutnikve Kommersant gibi yayım kuruluşlarının “aşırı, tehlikeli ve katliamcı” diye gösterdikleri şahısların hemen hemen tümünün ellerinde av tüfeği ile çeklimşi resimler bulunmaşı dikkat cekiyor.

Bulindiği gibi eski av tüfekleri seri atış dahi yapamıyor. “Çifte” diye tabir edilenlerin bile iki fişek atabildiği biliniyor.

2021’i8 başından bu yana FSB, MKu üyesi olduğunu idda ettiği bir kaç kişiyi göz altına almış ve bazılarını tutuklamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.