islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3958
EURO
34,5477
ALTIN
2.377,63
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

SAĞLIK BAKANIMIZ BU DEFA İHTİYATLI MI?

SAĞLIK BAKANIMIZ BU DEFA İHTİYATLI MI?
7 Ekim 2023 12:30
A+
A-

Yerel ve evrensel ölçekte TIP yoluyla sömürüye karşı çıkan veya karşı çıkar görünen -ki en doğrusunu Allah bilir- Soner Yalçın şöyle yazdı:

Küresel ilaç şirketleri (en iyi bağıran ve bu yolla müşteri çeken) çığırtkanlarının hedefinde bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca var. Konu, toplu aşı kampanyasına Bakan Bey’in karşı çıkması…

Bu köşede hep yazdım; bilim maskesiyle neoliberalizm, bazı haplar gibi grip aşılarının da hayat boyu kullanılmasını istiyor. Bunların tek istediği tıptan rant /cukka sağlamaktır.”

COVİD- 19’DA  SÖMÜRÜLDÜK

Derin bir gafletle mi yoksa devlet aklının ihtiyatı ile mi  bilinmez Covid-19 salgınında dünya ile birlikte Ülkemizln de kanı emildi. Bütün milletimiz defalarca ve bir tür zorlama ile aşıdan geçirildi. Dünya döviz harcandı. Sağlığa faydası saptanmamış aşılarla milletin sağlığı tehdit edildi. Bizde pek dile getirilmiyor ama dünya aşıların  yan etkilerini görmeye ve tazminat için hukuki yargıya gitmeye başladı.

Allah’ın izniyle bir avuç insan aşı olmadık ve uyarılarımızı yaptık. Dileriz bundan sonra oyuna gelinmez.

SAĞLIK BAKANIMIZ KİŞİSEL OLARAK İYİ DE

Kişisel olarak  değerli bir insan olduğunu öğrendiğimiz Sağlık Bakanımız geçmişten ders almışa benziyor ki oyuna gelmiyor.

Dünyayı silah sanayii, gıda ve ilaç sanayii hatta spor sanayii ile sömüren zalimler sömürüden vaz geçmez. Ama TIP’ta sömürü yalnızca aşılalarda değil ki!

Biz bildiğimize değinelim; mesela sömürücülerin elinde olan TIP şeker/diyabet hastalığını tedavi etmiyor. Genleriyle oynadıkları gıdalarla şeker hastalığını yaydılar. Milyonlarca şeker hastasını ömür boyu haraca bağladılar. Bu alçaklığı dile getiren de yok.

Mümin aynı delikten iki defa sokulmaz, doğru ama o firasetli/öngörülü müminler nerede? Laikleşen Müslümanlar çok daha sokulur. Allah ve peygamber dinlemez Müslümanlara oh olsun.

 

Sağlık Bakanı       Grip  aşısı              Tıpta sömürü        Aynı delikten sokulma             Laikleşen müslamanlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.