islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Sessiz III. Dünya Savaşı; “Nüfusu Azaltma”

Sessiz III. Dünya Savaşı; “Nüfusu Azaltma”
30 Kasım 2023 09:00
A+
A-

Dünya nüfusunu azaltma planları ne durumda?

Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Gates Vakfı ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) gibi kuruluşların, Büyük Sıfırlama (Great Reset) hedeflerine ulaşmak için Sessiz Silahlara dönüştürdükleri COVID aşılarını kullanmak ve iklim değişikliği yalanlarını yayarak küresel tek bir dünya hükümeti kurmak için nüfusu azaltmayı planladıkları iddia ediliyor. Bu iddiaların arkasındaki gizli nedenleri ortaya çıkarmaya çalışan bu makale, aynı zamanda sessiz silahları bertaraf ederek dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek isteyenlerin endişelerini de ele alıyor.

Peki öyleyse, büyük sıfırlama nasıl bir hile?

Dünya Ekonomik Forumu’nun ‘Büyük Sıfırlama’ projesi, bazıları tarafından pandemi sonrası ekonomileri ve toplumları şekillendirmek için bir plan ve Truva atı olarak görülse de bazıları tarafından da acil küresel zorluklara çözüm sunabileceği düşünülmektedir. Bununla birlikte, Büyük Sıfırlama hakkında şüpheleri olanlar, sürdürülebilirlik adı altında sessiz silahlarla nüfus kontrolü stratejilerinin kullanılabileceği konusunda endişelerini dile getirmekte ve bireysel özgürlüklerin erozyonu ile gücün küresel şeytanların elinde yoğunlaşması gibi konuları sorgulamaktadır.

Söylem ve önerileri analiz etmek, küresel şeytanların hedeflerini anlamak ve etkisiz hale getirmek için önemlidir. Sorgulama yaparak farklı bakış açılarını incelemek ve bilinçli bir eleştirisel görüş oluşturmak gereklidir. Büyük Sıfırlama iddialarına karşı çıkmak için şeffaflık ve hesap verebilirlik sağlamak önemlidir. Küresel şeytanlara karşı hazırlıklı olup hem kendi hem de dünyanın geleceğini şekillendirebiliriz. Bunu da yerli ve milli değerlerimiz ile ulusal çıkarlarımıza uygun bir şekilde yapabiliriz.

Büyük Sıfırlama Projesi ortaklarından Bill Gates hayırsever mi, kukla mı, yoksa illüzyon ustası mı?

Gates Vakfı; yoksulluk, bulaşıcı hastalıklar ve eğitim dahil olmak üzere dünyanın en acil sorunlarından bazılarının üstesinden gelmeye odaklandığını; hükümetler, STK’lar ve diğer hayır kurumlarıyla ortaklıklar yoluyla dünya çapında milyonlarca insanın yaşam kalitesini iyileştirmeyi amaçladığını, ana odak alanlarından birinin de özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki çocuk felci, sıtma ve HIV/AIDS vb. gibi hastalıklara karşı aşılama kampanyalarını savunuyor.

Ancak bununla birlikte, Gates Vakfı’nın bu çabalarının özveriden kaynaklanmadığını, bunun yerine nüfus artışını kontrol etmek ve önemli karlar elde etmek için bir araç olarak hizmet ettiğine dair artan bir inanç var. Şüpheler Gates’in servetini ve etkisini, halk sağlığı girişimlerini manipüle etmek ve küresel nüfusu azaltmak için kullanıldığı yönündedir. Öte yandan, birçok insan Gates’in sağlık üzerine yaptığı çalışmalara ve acil zorluklarla mücadelesine hayranlık duyuyor olsa da birçok kişi Gates’in etkisi ve eylemlerinin ardındaki gizli planları hakkında endişelidir. Gates ailesinin hayırsever maskeli girişimlerinin nüfus azalmasını hedeflediği iddia ediliyor ve aile planlaması, üreme sağlığı ve aşı programları gibi girişimlere verdikleri desteğin bunun gizlemek için kullanıldığı düşünülüyor.

Gates ise yatırımlarının; sağlık sorunlarını iyileştirmek ve gıda güvenliğini artırmak gibi küresel zorluklara odaklandığını iddia ediyor. Ayrıca, finansal katılımının ise kaynaklardan ve uzmanlıktan yararlanarak bu alanlarda etkinlik sağladığını iddia etmektedir.

Bununla birlikte, Gates Vakfı’ndan şeffaflık ve hesap verebilirlik talep edenlerin sayısı dünya çapında hızla artıyor. Çünkü, planlı küresel krizler çıkarıp; ilaç, aşı, tıbbi araçlar ve gerekçeleri ile sağlık hizmetleri üzerinden yüksek karlar elde etmeyi hedeflediği iddia ediliyor. Buna ilaveten de dünyanın birçok bölgesinde verimli büyük tarım arazileri satın almakla da kalmayıp genetiği değiştirilmiş GDO’lu ürünlere yaptığı yatırımlarla küresel gıda arzı üzerinde kontrol sağlama amaçlarıyla yüksek bütçeli gizli yatırımlar yaptığı iddia ediliyor. Bu kontrol, Gates’e büyük bir güç sağlayacak ve potansiyel olarak fiyatlarını kendi çıkarları doğrultusunda manipüle etmesine ve tüm bunları sessiz silah olarak kullanmasına imkân verebilir.

Aşılar kurtarıcı mı yoksa sessiz bir silah mı?

Aşıların planlı nüfus azaltılmasında sessiz silaha dönüştürülmüş olduğu ile ilgili iddialar yapılmaktadır. Ancak gerçek dünyada ise Covid-19 aşılarının bu tür amaçlarla tasarlandığına dair güçlü kanıtlar sunmaktadır.

Aşılar, vücudun enfeksiyonlara karşı kendini savunmasını sağlayan bağışıklık sistemini uyararak çalışır. Covid-19 aşıları normalde 8-10 yıl arasında uzun bir sürece sahip olan testlerden geçerek geliştirilir ve onaylanır. Ancak bu süreç Covid-19 aşıları için hızlandırılarak çok acil kullanım izni verilmiştir. Bu durum, bazı insanlar arasında şüphe ve endişelere neden oldu.

Geleneksel aşı geliştirme süreci, laboratuvarda ve hayvanlarda yapılan ön klinik testlerin yanı sıra üç ayrı klinik deneme aşamasını içerir ve her aşamada insan denekler kullanılır.

Faz 1 denemeleri; aşının güvenliğini ve dozaj seviyelerini küçük bir gönüllü grubunda test etme hedeflenir.

Faz 2 denemeleri; ise aşının immünojenisitesini değerlendirmek ve güvenlik profilini daha iyi anlamak için çalışma popülasyonunu genişletilir.

Faz 3 denemeleri; ise binlerce ila on binlerce katılımcıyı içererek aşının hastalığı önleme etkinliğini belirlemeyi amaçladı ve yan etkileri izlemeyi hedeflenir.

Aşı geliştirme aşamasında gönüllüler aşı ve plasebo gruplarına ayıran klinik deneylerden geçer. Deneylerin tamamlanmasının ardından ise aşı geliştiricileri FDA ve EMA gibi uluslararası düzenleyici resmî kurumlara verilerini sunarlar. Bu kurumlar aşının güvenlik, etkinlik ve üretim süreçlerini inceleyerek onay verir. Ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle aşının geliştirme ve onay süreci rekor seviyede hızlandırılmıştır. Acil Kullanım İzni (EUA) mekanizması sayesinde aşılar halk arasında kullanıma sunulabilir. Bill Gates’in aşı şirketlerinde hisseleri olduğu ve küresel sağlık girişimlerine fon sağladığı düşünüldüğünde, bu durum şüpheleri de beraberinde getirmiştir. Tabii Covid-19 aşı yatırımlarında çıkar çatışması olduğu için yatırımcıların ilaç düzenleyicilerinden fonların geri çekilmesi tehditide yolsuzluk endişelerini artırabileceğini göz ardı etmemek gerekir.

Bazı şirketler, acil kullanım için yetkilendirilmiş Covid-19 aşıları geliştirirken Gates Vakfının ortaklığından finansal çıkar çatışmaları doğurabileceği endişesiyle sorgulanmaktadır.

Bunlardan biri de 2016’da Moderna, Gates Vakfı’ndan 20 milyon dolar aldığını duyurmuştu. Gates vakfı antikor kombinasyonlarının değerlendirilmesi ve bir mRNA enjeksiyonunun klinik denemelerinin yürütülmesine destek vermesidir. Moderna ayrıca Gates Vakfı’na münhasır olmayan lisanslar sağlama taahhüdünde bulunmuştur. Bu çerçevedeki anlaşma, 2022’ye kadar önerilen ve onaylanan projelere 100 milyon dolara kadar finansman sağlayacaktı.

Tarafsız sağlık oluşumları ve araştırmaları tarafından yayınlanan istatistiklere göre şifa olsun diye acil onay verilen mRNA lı grafenli Covid-19 aşısının yumurtalıklar, doğurganlık, hamilelik ve yeni doğan bebekler üzerinde olumsuz etkileri olduğu için potansiyel nüfus düşüşüne neden olduğu belirtilmektedir. Bunun yanı sıra gerçek dünya verileri hızla artan ani ölümler ve yan etkisiyle ortaya çıkan hastalıklar Covid-19 aşısının bir biyolojik silah olduğunu doğrulamaktadır adeta.

Pfizer’in Covid-19 aşısının 12-15 yaş arası çocukları için acil kullanım yetkisi genişletildikten sonra, EuroMOMO’ya sunulan veriler, AB genelinde ani ölümlerde önemli bir artış olduğunu göstermektedir. Özellikle UK, Fransa, İspanya, İtalya ve Almanya’da 0-14 yaş arası çocuklardaki ölümler 2023 Mart sonu itibarıyla %760 artmıştır ve artış devam etmektedir.

Şeffaflık ve hesap verebilirlik ile gerçekleri ortaya çıkarmak mümkün mü?

Aşı geliştirme sürecinde şeffaflık önemlidir. Bu halkın bilinçli kararlar almasını sağlar ve güvenin artmasını teşvik eder. Doğru bilgi sağlanması insanların sağlık ve esenlikleri konusunda bilinçli seçimler yapmalarına yardımcı olacağı içinde şeffaflık ve hesap verebilirlik talepleri artmaktadır. Ama hedefteki kurumların ve figürlerinin şeffaf davranmamaları nedeniyle eleştirilmektedir.

Ancak, halkın açıklamalara inanması zorlaşıyor çünkü bu tür bilgilere “ticari sır” gerekçesiyle erişilemiyor. Veri kaynakları, analiz metodolojileri ve çıkar çatışmalarıyla ilgili şeffaflık önemlidir ve bağımsız soruşturmalar bu endişeleri ele alabilir. Dünya Ekonomik Forumu ve Bill Gates’in faaliyetleri hakkında tarafsız bir araştırma ve soruşturma yapılması önemlidir. Çünkü bu, insanlık aleyhine yapılması planlanan altın vuruşlara sebep olabilecek gizli hedeflerini ortaya çıkarabilir.

Bu yöntem küresel şeytanlarla bir mücadele yöntemi olabilir mi?

Evet olabilir. Bunun içinde öncelikle insanlığı ilgilendiren konuların doğru anlaşılması ve tartışılması için açık diyaloğu ve özgür eleştirel düşünmeyi teşvik etmek gerekir. Bu da farklı bakış açılarının tartışılması ve konuların derinlemesine araştırılması ile etkili karşı hamleler geliştirilmesini sağlar.

Bunun için de entelektüel titizlik ve bilinçli tartışma ilkelerine saygı gösteren ortamlar önemlidir. Eleştirel düşünme ve açık diyaloğun vurgulanması, bireyleri bilinçli ortak kararlar almaya ve böylelikle de geleceklerini korumayı da teşvik eder.

Eleştirel düşünmede, Küresel Şeytanların niyetlerini sorgularken toplumun her kesimiyle yapıcı diyaloğu teşvik etmek önemlidir. Bu şekilde gerçeği ortaya çıkarabilir ve bilgi ile eleştirel düşünme ve çözüm önerileri olan yetenekleriyle donanmış bireylerin Küresel Şeytanların sessiz silahlarını bertaraf edip dünyayı yeniden şekillendirmesine yardımcı olabilir. Ancak bunu yaparken temelsiz komplo teorilerini gerçek iddialardan ayırmak önemlidir. Ortaya atılan komplo teorilerinde şüpheleri sorgulamak içinde hedefe konulanlardan, öncelikle şeffaflık talep etmek gerekir.

Küresel şeytanların yol açtığı problemlerin çözümü için eleştirel düşünceye dayalı olarak insanların doğru düşünmesini sabote edebilecek algılara meydan okunması ile adalet, eşitlik ve gerçeğe ulaşma için daha iyi bir dünyaya katkıda bulunmalıyız.

Küresel Şeytanların kuklası olan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ve Bill Gates’in başını çektiği günümüzde insanlık aleyhine altın vuruşların sessiz silahlarından biri olan nüfus azaltma planı bu şekilde değerlendirilmeli ve bertaraf etmek için akıl dolu stratejiler geliştirilmelidir.

Bizler dikkatli olursak ve herkesi de uyandırırsak küresel şeytanların SESSİZ SİLAHLAR hilesi zayıf kalır ve kolaylıkla çöker.

Çünkü bu konuda Allah’ın vaadi vardır.

Sadi ÖZGÜL

YAZARIN DİĞER YAZILARINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

_______________

Kaynaklar;

https://www.weforum.org/search/?cof=FORID%3A11&cx=005374784487575532108%3Azwr8u4lxoba&op=Search&query=great+reset&utf8=%E2%9C%93

https://www.gatesfoundation.org/

https://www.gov.uk/government/news/mhra-awarded-over-980000-for-collaboration-with-the-bill-and-melinda-gates-foundation-and-the-world-health-organisation

https://www.gov.uk/government/publications/freedom-of-information-responses-from-the-mhra-week-commencing-17-may-2021/freedom-of-information-request-about-the-bill-and-melinda-gates-foundation-foi-21-509

https://www.modernatx.com/partnerships/strategic-collaborators

https://www.fool.com/investing/2020/09/24/4-coronavirus-vaccine-stocks-the-bill-melinda-gate/

https://scotland.shinyapps.io/phs-covid-wider-impact/

https://stats.oecd.org/index.aspx?queryid=104676

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

 

ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar