islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4733
EURO
34,9494
ALTIN
2.436,73
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

ŞEYTANİ SİYASETE KARŞI RAHMANİ SİYASET MÜCADELESİ VERİLMEKTEDİR

ŞEYTANİ SİYASETE KARŞI RAHMANİ SİYASET MÜCADELESİ VERİLMEKTEDİR
12 Haziran 2022 09:30
A+
A-

Millet çoğunluğunun desteğiyle T.C. Devleti Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünyadaki şeytanî siyasete karşı rahmani siyaset mucadelesi vermektedir.

Yaşamın her hal ve hareketinde olduğu gibi; Siyasette de şeytani politika ve rahmani politika olmak üzere iki şık vardır. Dünya düzeninde maalesef siyasette en kolay yöntem olan şeytani siyaset hakimdir. Tüm insanlık dünya oligarklarının çok az sayıdaki patronlarına çalışır.

Rahmani siyaset ise nimet ve külfet paylaşımında tüm insanlığın eşit paylaşımı için çalışır. Adının Müslüman olması kişinin yaptığı siyasetin rahmani olduğunu göstermez. Yapılan siyasetin sonucunda hakça paylaşım, birlikte kalkınma günlük yaşamda hissediliyorsa yapılanın rahmani siyaset olduğuna delildir. Tarihte Firavun düzeninde ki Yusuf örneğinde olduğu gibi çağımızda da Muhterem Cumhurbaşkanımız dünya müesses nizamına karşı daha adil bir dünya düzeninin kurulmasının şart olduğunu haykırırken kendi ülkesindeki toplumsal kalkınma ve hakça paylaşım mücadelesini de sürdürmektedir. Nasıl ki firavun düzeni Yusuf’a teslim olduysa mevcut dünya düzeni de muhterem Cumhurbaşkanımızın tavsiyeleri doğrultusunda politikalara yönelmediği takdirde tüm insanlık büyük felaketlere ecektir.

GÜCÜN HANGİ ZİHNİYETİN EMRİNDE OLDUĞU ÖNEMLİ

Yeryüzü hakimiyetinin Osmanlı’nın yıkılmasından sonra deccalizm sisteminin (Kominizm- Kapitalizm) eline geçtiği ve halen devam etmekte olduğu bu süreçte; milletimizin bireysel ve toplumsal değerlerinin ilk sırasında vazgeçilmezi olan; önce ahlak ve maneviyatın Allahsız ve ahlaksız deccalizm sistemine rağmen neslimizin idrakine sunulmasında siyasetin önemini bilmeyen; Recep Tayyip Erdoğan ‘ın siyasette verdiği mücadelenin mana ve ehemmiyetini anlayamaz!..

BU MİLLET SERVET SEVİCİLERİN VE KORKAKLARIN DEĞİL;

SERDEN VE SEVDİKLERİNDEN VAZGEÇENLERİN OMUZLARINDA YÜKSELMİŞTİR !..

Yedi kere gidip sekiz kere geri gelme kolaycılığıyla devlet yönetmeyi siyaset zanneden bir zihniyetin bu ülkede örnekliği varken; İktidarında muktedir maharetli lider Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yirmi yıllık iktidardarında milletinin özgürlüğü ve devletinin güçlenmesi için mevcut Allahsız ve ahlaksız küresel düzene karşı koyma yüreği ve cesareti gösteren örnek bir siyaset adamı olarak Müslüman Türk tarihine onuruyla, şerefiyle, dik ve mert duruşuyla adını yazdırmıştır.

CUMHURBAŞKANIMIZIN DAVASINDA AHBAB-ÇAVUŞ İLİŞKİSİNE ASLA YER OLAMAZ!

Recep Tayyip Erdoğan ‘ın siyaset vizyonunda bir yerde tüm Türkiye’ye ekonomik ve sosyal değer katacak projeler varken aktif siyasette etkili ve yetkili görevlerde bulunmuş olup bölgecilik taraftarlığı yapıp kendi şehrine kısmi fayda sağlayacak veya zaman içerisinde değersizleşecek yatırımlara sebep olanlara asla yer yoktur. Olaki bir yerde varsa böyle yatırımlar, tespiti halinde sebep olan yerel siyasetçi ve işbirlikçi bürokratları Cumhurbaşkanımız asla affetmemiştir!

Gayretli çalışkan üretken uzun süreli bir İktidar olması hasebiyle süreçte isabetsiz yatırımlar ve kişilerle karşılaşıldı maalesef! Azda olsa bu tip olumsuzluklar koskoca bir devlet yapısı içinde ömrü haksızlıklarla mücadele ile geçmiş Cumhurbaşkanımıza mal edilemez.

T.C. Cumhurbaşkanlığı emin ellerde olduğundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

HAZİNE GARANTİLİ YAPILAN MUHTEŞEM ESERLER TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATMIŞTIR!

En son örneği Çanakkale köprüsü olan benzer devasa eserlerin hazine garantisi sebebiyle ödenecek olan toplam tutarın devlet eliyle yapılacak olsa bile yaklaşık aynı maliyet olacağını, hatta köprü, yol, havalanı, hastane vb. eserlerin Devlete devrinden sonraki yıllarda ki gelirler de hesaba katıldığında hazineden fazla para çıkmayı bırakınız üstüne para bile kazanılacaktır.

İnanmayın kin ve nefret duygusu pompalayan; boş kağıt üçkağıt hesapların peşine düşüp iftira atan muhalefetin, iktidarında muktedir maharetli Lider Recep Tayyip Erdoğan ‘a yönelik eleştirilerine!

Metaryalist kafa yapısıyla yıllarca devlet yatırımı olarak anıt heykel yapmaktan ibaret olan bunların amaçları tamamen hazımsızlık ve kıskançlıktan ibarettir!

Fehmi Yağlı 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.