islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5696
EURO
34,9359
ALTIN
2.426,73
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

SİYONİST DÜŞÜNCENİN BÜYÜK YALANI

SİYONİST DÜŞÜNCENİN BÜYÜK YALANI
16 Aralık 2022 12:08
A+
A-

1948 yılında zoraki bir şekilde Filistin topraklarında kurulan ve o zamandan bu yana o toprakların gerçek sahiplerine zulmeden İşgalci terör devleti İsrail, bir taraftan zulümlerine ve katliamlarına devam ederken, diğer taraftan da “Filistinlilere merhametli davranıyoruz” açıklamaları yaparak dünya kamuoyuyla dalga geçiyor.

İsrail’de Knesset‘in aşırı sağcı üyesi Zvika Fogel, İngiltere’de Channel 4 News‘e verdiği röportajda İsrail’in Filistinlilere karşı ‘fazla merhametli’ olduğunu savundu.

Böyle küstah bir açıklamaya imza atan Fogel, daha önce de “Eğer bir İsrailli anne ağlarsa yüzlerce binlerce Filistinli anne ağlayacaktır, ağlamalıdır da” açıklamalarında bulunmuş ve tepkilere neden olmuştu.

İngiltere’de Channel 4 News’e verdiği röportajında Fogel, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, İsrail devletinin bulunduğu topraklarda İşgalci konumda olduğunu unutarak, “Filistinlilere karşı çok merhametliyiz. Bunu sona erdirmemiz gerekiyor. Bunun ırkçılıkla bir alakası yok.” Diyerek, adeta Müslümanlar ile dalga geçti.

HABER YORUM

Ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin İsrail, Filistin Topraklarında işgalcidir ve yaptıklarıyla da terör devleti olduğunu göstermekte ve ispatlamaktadır.

İsrailli siyasetçilerin bu yapılanların üzerini örtmek maksadıyla retorik bir dil kullanmaları, gerçeklerin kaybolmasına ve anlaşılmamasına neden olamayacaktır.

Bugün İsrail devleti, okullarında çocuklarını “Ateist Siyonist” bir düşünceyle yetiştirmektedir. “Kutsal Savaş” sloganıyla yetiştirilen İsrail’in çocukları, okullarda “Eski Ahit’in yeşu bölümünü” okuyarak büyümekte ve ele geçirilen ülkelerde erkeklerle birlikte kadın ve çocuklarında kılıçtan geçirilmesi düşüncesiyle yetişmektedirler.

Zvika Fogel Filistinlilere merhametli davrandıklarını iddia etse de bizler, İsrail devletinin yaptığı katliamlara birkaç örnek  vererek Siyonist düşüncenin nasıl işlediğini ve Yahudi ırkı haricinde ki insanları nasıl gördüğünü bir kez daha gözler önüne serelim ve açıklamış olalım.

*1948 yılında Deir Yasin katliamı

*Sabra ve Şatilla katliamları

*1994 yılında Hz. İbrahim Camiin de sabah namazını kılan cemaatin ibadet esnasında katledilmesi

*Deir Yasin köyü katliamı (250 ölü)

*1953 Kibya katliamı (69 ölü)

*1956 Han Yunus Katliamı (275 ölü)

Yapılan katliamların listesi aslında çok uzun. Bütün bu gerçekler ortada iken Zvika Fogel’in “Filistinlilere merhametli davranıyoruz” açıklaması hiçbir anlam ifade etmemektedir.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.