islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,2553
EURO
34,6209
ALTIN
2.413,13
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

SİYONİST VAHŞETİ, CENİN’DE DEVAM EDİYOR

SİYONİST VAHŞETİ, CENİN’DE DEVAM EDİYOR
23 Haziran 2023 15:56
A+
A-

Müslümanların mübarek ve gün ve gecelerinde, Filistinlilere saldırmayı adet haline getiren Siyonizm, Kurban bayramı öncesinde Cenin’e saldırmaya devam ediyor.

19 Haziran Pazartesi sabahı Cenin’e saldıran İsrail, saldırıda 7 Filistinliyi şehit etmiş, 18’i ağır olmak üzere 66 Filistinliyi de yaralamıştı.

İşin kötü tarafı ise, bu vahşete bırakın dur demeyi, birçok ülke bu saldırıları kınayamaz bir durum arz etmektedir.

STK’LARDAN BASIN AÇIKLAMASI

İslami STK’lar 23 Haziran 2023 tarihi itibariyle, İHH genel merkezinde toplanarak bir basın açıklaması yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Songür şöle konuştu:

Cenin‘de bir katliam ve yağma yaşanıyor. Biz burada sessizce geliştirilen bu katliam konusunda bir duyarlılık oluşturmak için toplandık

FİDDER Genel Başkanı Muhammed Mişeniş ise “İslam dünyasındaki tüm partilere ve liderlere, hassaten Türkiye hükümetine ve meclisine, Filistin’in kardeşlerine sesleniyoruz; bu vahşi katliama karşı harekete geçin.” Diyerek bu konuda ki hassasiyetlerini dile getirdi.

Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya da, “Müslümanların yaşananlara karşı üç maymunu oynayamayacağını Filistin halkının meşru mücadelesine her platformda destek verilmesi” gerektiğini söyleyerek,  çağrıda bulundu.  Rıdvan Kaya sözlerine şöyle devam etti:

“İslam dünyasının içinde bulunduğu acziyet ümmet açısından utanç vericidir. Kınamanın ötesine maalesef geçilemiyor. Bazıları kınayamıyor bile. Bize düşen kendimizi, kardeşlerimizi, çocuklarımızı korumaktır. Bu işgale karşı tavır almak zorundayız.”

Mazlumder Genel Başkan Yardımcısı Ali Öner de yaptığı  konuşmada, işgal rejimine karşı uluslararası kamuoyundaki sessizliğe işaret ederek ortada büyük bir tutarsızlık olduğunu vurguladı.

“İşgal rejimi İsrail BM’ye rağmen 1948’den günümüze işgale devam ediyor. İsrail BM tarafından soykırım uygulayan ülke olarak tanımlamasına rağmen bunun fiili olarak bir sonucu olmamıştır maalesef.”

HABER YORUM

Evet… Bütün dünya, İsrail’in vahşeti karşısında üç maymunu oynamaya devam ediyor.

Böyle bir vahşetin karşısında BM’den bile gelen açıklamalar çok cılız çıkıyor. Ve işgalci İsrail bunu, Müslümanların kutsal gün ve gecelerinde yapıyor.

Zilhicce’nin ilk on günüde, Müslüman hacıların Arafat’a çıkacağı bir dönemde, herkesin Kurban Bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmek istediği bir atmosferde, Siyonizm’in yaptığı bu katliam, bölge dahil dünyanın huzurunu kaçırma isteminden başka bir şey değildir.

Yani Siyonistler Müslümanlara, “Sizler benim esirim olduğunuz için, dininiz dahil benim istediğim kadar yaşayabilirsiniz” mesajı vermektedir. Hem de bunu bütün dünyanın gözlerinin içine baka baka yapmaktadır.

Mirat Haber olarak tekrar hatırlatalım!

Ey İsrail! Başaramayacaksın! Yüz yıl önce Müslümanları başsız bırakarak çıktığın Arzı Mevud yolculuğunda, tarihte hep olduğu gibi yarı yolda kalacaksın.

Filistin, Filistinlilerindir. Sen orada işgalci bir devletsin vesselam…

Mirathaber.com

İsrail     Filistin   Arzı Mevud   Cenin

 

ETİKETLER: Cenin, Filistin, İsrail, Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.