islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3892
EURO
34,7838
ALTIN
2.398,22
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

“SİYONİZM YAHUDİLERİN DE DÜŞMANIDIR!”

“SİYONİZM YAHUDİLERİN DE DÜŞMANIDIR!”

Yahudi Hahamı Weiss, Filistin’de Yahudi terörünün besleyicisi Amerika olduğunu söyledi. Son 150 yılda ortaya çıkarılan Siyonizm’in Yahudilerin de düşmanı olduğunun altını çizdi ve şunları ekledi:

“Filistin halkı 70 yıldır İsrail işgali ve zulmü altında. İsrail, Filistinlilere her türlü zulmü katliamı reva görüyor. Öldürüyor, yaralıyor, tutukluyor ya da Filistinleri sürgüne mecbur kılıyor. Kudüs’ün İsrail’in başkenti ilan edilmesi de bu zulmün başka bir parçası. İsrail sadece Filistinlilere zulüm etmiyor. Orada yaşayan gerçek Yahudilere de zulüm ediyor. İsrail işgaline karşı çıkan Yahudilere işkence ediyor, atlarla göstericileri eziyor ya da tutukluyor. Gerçek Yahudiler, Siyonist İsrail devletine ve Filistin’i işgaline karşı çıkıyor. Dolayısıyla biz bu işgale karşıyız ve bir an önce bunu sona ermesini ve Filistin’in özgürleşmesini istiyoruz. Zaten İsrail yasadışı ve illegal bir devlet! Dolayısıyla yasadışı bir devletin başkenti de Kudüs olamaz.”

Bu ifadelerden sonra şimdi bir başka noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum:

Belki birçoğunuzda vardır. Aslında olması gerekir mi? Hayır! Düzmece İncil’in ve Tevrat’ın evinizde bulunması size yeni bir şey verecek değil ki! Batılı birçok ilim adamı, İncil’in tamamen kendi adlarına yayınlanan Matta, Markos, Luka ve Yuhanna’nın mektuplarından oluştuğunu söyler ve yazarlar. Yani gerçekten Hz. İsa’ya gönderilmiş bir kutsal metin değildir. Bu bir kenara, esas mesele şu: Dikkat ederseniz, “Kitabı Mukaddes” adıyla dağıtılan kitaplarda Tevrat’la İncil birlikte verilmektedir.

Tarihi gerçek şu değil mi, Hz. İsa’yı Yahudiler öldürmedi mi?(Hristiyan ve Yahudilere göre)

Yani gerçek anlamıyla iyi bir Hıristiyan’ın kendi peygamberlerini katleden bir başka din mensuplarına sıcak bakması mümkün mü?

Burada niye böyle bu mesele?

Çünkü ikisinin de ortak düşmanı İslam ve Müslümanlar. Dolayısıyla kendi varlık sebeplerini İslam’ın yok edilmesinde gören düşman gruplar birleşebiliyorlar.

Tek birleşemeyenler ise, içimizde bunlara muhabbet duyan ve kendi toplumunun değerlerine tavır alan insanlardır!

Düşmanlarımızı güçlendiren de bu talihsizler değil midir?

MUHSİN İLYAS SUBAŞI

YAZARIN DİĞER YAZILARINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ