islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3631
EURO
34,6632
ALTIN
2.391,94
BIST
10.189,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

SİYONİZM’İN İLİM VE ÜNİVERSİTE BARBARLIĞI

SİYONİZM’İN İLİM VE ÜNİVERSİTE BARBARLIĞI
12 Aralık 2023 17:09
A+
A-

Barbarlığın yeni bir çeşidini daha tanıdık. 

Yüce Allah, ebedi yaşam takdir ettiği insanları yeryüzü hayatında denemeye uğratacağı için onları insanlık değerlerine ve bu değerlerin zıtlarına eğilimde yaratmıştır.

Şanı yüce olan Allah bütün peygamberleri ve onlara indirdiği kutsal kitapları, insanlığın insanlık değerleri üzerinde yaşamaları ve barbarlıktan korunmaları için göndermiştir.

Bu değerlerden biri de Allah’ı tanımaktır  ve  insanın yüceliğine ve onun düşünce bilim yapabilme özgürlüğüne saygıdır.

İlim-bilim adamları vicdanlarını kiraya vermedikleri, kişisel çıkarlar gözetmediği sürece özgür olmalıdırlar. Onlara ve özellikle üniversite kadrolarına ilmi kanaatleri ve tarafsız yönetimleri sebebiyle baskı yapılmamalıdır.

Olması gereken ve de savunulan budur.

Yalnızca Yahudi egemenliği ve çıkarlarına şartlı insanlık dış akım olan SİYONİZM’in ise böyle bir inancı ve saygısı yoktur. Görülen  barbarlığıdır.

Bu güne kadar bütün dünyada saygınlık kazanmış üniversitlerde bile Siyonizm’in baskısı artmış ve sıradanlaşmıştır.

ÜÇ ÜNİVERSİTE BASKI ALTINDA

Pensilvanya Üniversitesi Rektörü Elizabeth Magill, Harvard Rektörü Claudine Gay ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) Rektörü Sally Kornbluth baskıya uğrayan vüniversite rektörleri arasındadır.

Bunlar Yahudi karşıtı değildir. Öğrencilerin, üniversite hocaları ve çalışanların İsrail’in zulümlerine karşı çıkan görüşlerine  olumsuz tavır koymayıp saygı göstermelerdir.

Ama yok, bu üniversitelere yardımlar yapan siyonis Yahudilerin tarafsızlığı yoktur. Barbarlık hemen devreye girmiş, bu üniversitelere yapılan yardımların kesileceği tehdidi yapılmıştır.  Bağışçı Yahudiler yanısıra Yahudi siyasetçiler ve Siyonizm sempatizanları da  devreye girmiş, rektörlerin istifa  etmeleri istenmiştir.

Baskılar sonuncu Pensilvanya Üniversitesi Rektörü Elizabeth Magill istifa etmek mecburyetinde bırakılmıştır.

HARVARD REKTÖRÜ CLAUDİNE GAY

Harvard Rektörü Claudine Gay  ilk siyahi rektördür. O da baskılar altındadır.

Claudine Gay, ABD Kongresi Eğitim ve İş Gücü Komisyonunda, kampüsteki antisemitizm iddialarına ilişkin ifade özgürlüğünü savunan konuşmasının ardından   istifa etmesi için baskılar artırılmıştır.

Ne var kii Harvard Üniversitesinin 500’den fazla öğretim üyesi, bu barbarlığa karşı Gay’e destek vermişler,  “Harvard’ın akademik özgürlüğüyle çelişen siyasi baskılara” karşı direnç göstermesi çağrısında bulunmuşlardır.

Claudine Gay’a, istifa  etmesi için baskıları artırma amacıyla bilimsel hırsızlık yaptığı iftirası bile atılmıştır

HAMAS’IN BÜYÜK FAYDASI

Gerçekten Hamas’ın baş kaldırısı ile İsrail’in katliama kalkışma barbarlığı, bir taraftan insanlık vicdanını ayağa kaldırmıştır. Diğer taraftan ise pek çok kişi ve kurumun Allah’ı ve insanlık değerlerini tanımaz barbarlığını  ortaya çıkarmıştır.

https://www.youtube.com/@MiratHaber

MİRATHABER.COM

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.