islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3403
EURO
34,8437
ALTIN
2.391,19
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

SLOVENYA’DA “LGBT’YE DUR!” DEDİ

SLOVENYA’DA “LGBT’YE DUR!” DEDİ
12 Ocak 2023 15:14
A+
A-

Slovenya’da, eşcinsel çiftlerin resmi birliktelik kurmalarının ve çocukları evlat edinmelerinin önüne açmak için referanduma gidilecekti. Ancak Anayasa mahkemesi, eşcinsel çiftlerin resmi birliktelik kurmalarının ve çocukları evlat edinmelerinin yasa dışı olduğunu söyleyerek, referandumu iptal etti.

Slovenya Anayasa mahkemesi, 7’ye 1 aldığı kararla, eşcinsel evlilik ve eşcinsel çiftler tarafından çocuk evlat edinilmesine ilişkin bir referandum yapılmasının engellemesine karar verdi.

Slovenya Anayasa mahkemesi böylece ”Bu ülkede eşcinsellerin resmi bir birliktelik kurmaları ve çocukları evlat edinmeleri yasa dışıdır.” Diyerek, dünyaya dayatılan LGBT sapkınlığına geçit vermedi.

HABER YORUM

LGBT büyük bir sapkınlıktır ve insan neslinin sonunu getirmek için kurgulanan büyük bir oyundur. Bu oyunu gören ülkeler, birer birer tepkisini koymakta, meclislerinde ve yüksek mahkemelerinde aldıkları kararlar ile bu sapkınlığa geçit vermemektedirler.

Ülkemiz, İstanbul sözleşmesinden çıkmasına rağmen bu sözleşmeye uyum yasası olarak çıkartılan 6284 sayılı kanun halen yürürlüktedir. Bu kanunun iptali noktasında bir an önce çalışmaların başlaması ve yürürlükten kaldırılması tek dileğimizdir.

Aklın yolu birdir… Ve bu akıl, LGBT’nin insanlık geleceği açısından büyük bir tehlike olduğunu bizlere göstermektedir.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.