islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

SOL BASIN FANTASTİK MANŞETLER İLE KENDİNİ TATMİN EDİYOR

SOL BASIN FANTASTİK MANŞETLER İLE KENDİNİ TATMİN EDİYOR
31 Mayıs 2023 10:30
A+
A-

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminden başarı ile çıkması, sol basının fantastik manşetler ve başlıklar atmasına neden oldu…

Erdoğan’ın başarısını hazım edemeyen Cumhuriyet gazetesi, “Kaybederek kazandı” manşetini atarak bu hazımsızlığını ortaya koydu.

Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasını içine sindiremeyen Sol-Kamalist basın, “Devşirme oy” yalanına sarılarak, bir nevi okuyucusunu ve takipçilerini aptal yerine koydu

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında iki milyondan fazla olan oy farkını göz ardı eden Cumhuriyet, Erdoğan’ın seçimi kazanmasını, oy kullanan ve sayıları 250 bini bulmayan göçmen insanlara bağladı.

HABER YORUM

Birileri kabul etse de etmese de Sayın Erdoğan, seçim kazanma konusunda zafer makinası haline geldi. Bizler, Kamalist-sol basına İslam ahlakını hatırlatıp, Peygamberimizin Hadisleriyle, insanların hayra nail olduklarında ve bir başarı elde ettiklerinde  tebrik edilmesi gerektiğini hatırlatacağız ama İslami motif taşıyan her şeye istisnasız karşı olan bu insanların bunu kabul edeceğini sanmıyoruz.

Ancak şunu hatırlatalım ki, medeni insanlar da birbirlerine teşekkür eder ve birbirlerini bazı durumlarda tebrik ederler. Kendini elit gören ve toplumdan ayrı bir yerde konumlandıran sizlerin bunu daha iyi bilmeniz gerekir.

Mirat Haber olarak biz “ gelişen olaylara İslami bakışın adresi” olarak anıldığımız ve tanındığımız için, bu tür haberler ve manşetler sebebiyle, size değil ama okuyucularımıza ve halkımıza şu hatırlatmayı yapalım:

“Ey iman edenler! Eğer bir fâsık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.”  (Hucurat 6)

MİRATHABER.COM 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.