islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

Sürpriz Nikah: Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi

Sürpriz Nikah: Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi
10 Haziran 2024 11:00
A+
A-

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile dünya evine girdi. Çiftin arkadaşları tarafından sosyal medyada duyurulan bu sürpriz nikah, takipçilerini sevindirdi. 1981 doğumlu Reshad Strik, Türk televizyonlarında Filinta ve Diriliş Ertuğrul gibi popüler dizilerde rol almıştı.

Strik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda nikah törenine dair duygularını ifade etti. “İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç için Elhamdülillah” sözleriyle yeni hayatına adım atan Strik, Gamze Özçelik ile birlikte mutlu bir yaşam diledi. Özçelik de eşine, “İnşallah… Şimdi birlikte yola düşme zamanı” diyerek yanıt verdi.

Avustralya’dan Türkiye’ye Uzanan Bir Hayat

22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya’nın Canberra şehrinde doğan Reshad Strik, Boşnak kökenli bir ailenin çocuğu olarak büyüdü. Gençlik yıllarında sörf ve boksla ilgilenen Strik, oyunculuk kariyerine Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nde başladı. Mezun olduktan sonra Blue Heelers ve Headland gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

Hollywood kariyerine Tepenin Gözleri 2 filminde Mickey karakteriyle adım atan Strik, Jessica Simpson’ın A Public Affair klibinde de yer aldı. Hong Konglu yönetmen Fruit Chan’ın psikolojik gerilim filmi Don’t Look Up’ta ilk başrolünü üstlendi. 2010 yılında Saraybosna’da evlenen Strik, 2013 yılında Türkiye’ye gelerek Türk dizilerinde oyunculuk yapmaya başladı.

Türk Televizyonlarının Tanınan Yüzü

2014 yılında TRT’nin Filinta dizisinde rol alan Reshad Strik, Türk televizyon izleyicisinin gönlünde taht kurdu. 2015 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Ömer karakterini canlandırarak büyük beğeni topladı. Türkiye’de dizilerde ve bağımsız filmlerde yer almaya devam eden Strik, Türkçe öğrenme sürecinin zorluğunu anlatırken, bu dilde rol yapmanın kendisi için büyük bir başarı olduğunu vurguladı.

Strik, TRT Belgesel kanalında 5 yıl boyunca Ailenin Yeni Üyesi isimli kültür programında görev aldı. Bu program sayesinde dünyayı gezme fırsatı bulan aktör, farklı kültürleri tanımanın ve bu deneyimlerin kariyerine olan katkısını sık sık dile getiriyor.

Yeni Bir Başlangıç

Gamze Özçelik ile evliliği sonrası yaptığı paylaşımda, “İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç için Elhamdülillah” diyerek mutluluğunu ifade eden Strik, Özçelik ile hayatını birleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özçelik ise eşinin paylaşımına, “İnşallah… Şimdi birlikte yola düşme zamanı” yanıtını vererek, birlikte geçirecekleri günlere olan inancını vurguladı.

Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği ile sosyal sorumluluk projelerine imza atan bir isim. Bu evlilik, iki insanın sadece birbirlerine olan aşklarını değil, aynı zamanda umut dolu projelerde birlikte yürüme arzularını da temsil ediyor.

Bizler de Mirat Haber ailesi olarak yeni evli çifte mutluluklar diliyor, bir ömür boyu Kur’an ve Sünnet ikliminde bir hayat geçirmelerini yüce rabbimizden niyaz ediyoruz.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.