islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5122
EURO
34,9033
ALTIN
2.442,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

TERÖR SALDIRISI HAKKINDA CHP’DEN TUHAF BİR AÇIKLAMA

TERÖR SALDIRISI HAKKINDA CHP’DEN TUHAF BİR AÇIKLAMA
3 Ekim 2023 10:52
A+
A-

İçişleri Bakanlığına yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı PKK üstlenmişken, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan tuhaf bir açıklama geldi.

Faik Öztrak açıklamasında, PKK terör saldırısı ile alakalı hükümeti suçlarken, şu açıklamayı yaptı:

”Yerel yönetim seçimlerine altı ay kala meydana gelen bu hain saldırıyı, çok ciddiye alıyoruz. Olayın failleri kadar bu hainlerin nasıl olup da başkentimizin en korunaklı bölgesine girebildiklerinin araştırılması, buna göz yumanların veya bunun farkına varmayan sorumluların derhal ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. Sarayın sıkıştığında iki seçim arasında, terör kartına nasıl sarıldığı, seçmeni, güvenlik ile özgürlük arasında, canı ile malı arasında tercih yapmaya nasıl zorladığı hâlâ milletimizin hafızalarındadır. O nedenle bu saldırının bir an evvel, bütün yönleriyle aydınlatılmasını bekliyoruz.”

HABER YORUM

İçişleri Bakanlığına yönelik terör saldırısını PKK üstlenmesine rağmen Sayın Faik Öztrak’ın açıklamaları, kanaatimizce siyasi gerginlik çıkaracak türden açıklamalardır.

Siyasilerin bu tür açıklamaları yaparken, halkımızı da düşünerek biraz daha dikkatli davranmaları gerektiği kanaatindeyiz.

Her terör saldırısından sonra bunu yapan muhalefetin, eğer elinde konu hakkında bir bilgi ve belge varsa kamuoyu ile paylaşmalı ve gereğini yapmalı, eğer belge yoksa varsayımlar üzerinden siyaset yapmamalıdır.

Mirat Haber olarak şunu da ifade etmek isteriz ki, ister iktidar ister muhalefet olsun, toplumumuzu germeye kimsenin hakkı ve salahiyeti yoktur.

Unutmayalım ki Peygamberimiz (sav)’in ifadesiyle “Müslüman diğer Müslümanların elinden ve dilinden güvende olduğu kimsedir.”

MİRATHABER.COM

KARANLIĞI AYDINLIK OLARAK GÖREN CHP ZİHNİYETİ

ETİKETLER: CHP, Faik Öztrak, Manşet, PKK