islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Yuh Artık Trafikte Çakarlı Taksi

Yuh Artık Trafikte Çakarlı Taksi

Taksiler için uygulama yapan polis ekipleri, çakar sisteminin takılı olduğu bir taksiyi durdurdu. Yaralama suçu nedeniyle de aranan taksici gözaltına alındı.

İstanbul polisi, dün Mecidiyeköy’de taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Kısa mesafe yolcu almayan, turist seçen ve taksimetre açmayan taksilere cezalar verildi. Denetimler esnasında gerçekleşen en ilginç olay ise, Taksim yönünden gelen bir taksinin kontrolü sırasında meydana geldi. Takside yalnızca mavi ışıkları yanan bir çakar sistemi mevcuttu ve açık olarak ilerliyordu.

“IŞIKLANDIRMA DİKKATİMİ ÇEKMEDİ”

Taksi şoförü Saadettin Bakan (59), Polis ekiplerine “Ceza yazmayın, 15 gündür bu işi yapıyorum. Aracın önünde çakar olduğunu bilmiyordum. Araç Sahibinden bu şekilde aldım. Işıklandırma dikkatimi çekmedi.” dedi. Kimlik bilgileri sorgulanan Bakan’ın ‘yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından aramasının da bulunduğu görüldü. Bakan, “Bayrampaşa’da bir tartışma yaşanmıştı. İfade vermeye gitmemiştim.” diye konuştu. Ekiplere dil döken Saadettin Bakan’ı polisler karakola götürdü. Bakan’a ‘usulsüz ışık donanımı’ gerekçesiyle 144 lira para cezası da verildi. Taksi trafiğe çıkmaktan men edildi.

Denetimler sırasında taksi bulmakta zorlanan vatandaşlar da polise şikâyette bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.