islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4785
EURO
34,7160
ALTIN
2.407,01
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C

TSK PKK’YI VURDUKÇA SES DEM PARTİDEN GELİYOR

TSK PKK’YI VURDUKÇA SES DEM PARTİDEN GELİYOR
17 Ocak 2024 16:30
A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı ve Mit, Suriye ve Kuzey Irak’ta bulunan terörist inlerini bombalıyor. Ancak ses Dem partiden geliyor.

Dem Parti grup toplantısında konuşan Tülay Hatimoğulları Oruç,  kendince, “Sınır ötesi operasyonları derhal durdurun” çağrısı yaparak, böylece “Sivillerin vurulduğu” yalanının arkasına sığındı.

DEM Parti eş başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, bununla birlikte konuşmasında şunları söyledi:

“Bakın yine asker ölümlerinin hemen akabinde Rojava bombalanmaya başladı. Siviller katlediliyor. Elektrik santralleri, gıda siloları, hastaneler vuruluyor. Ayrıca sivillerin yaşam alanları vuruluyor. Bu kürsünün dili olsa da konuşsa. Biz her seferinde bunları dile getirdik. Sivillerden intikam almak hangi ahlaka sığar? Bizim yolumuz çözüm üretmenin ve 40 yıllık çatışmayı bitirmenin yoludur.”

HABER YORUM

Dem Parti’nin eş başkanları, kürsüye çıktıları zaman mangalda kül bırakmıyorlar. Güya MSB ve Mit sivilleri bombalamakla kalmamış, elektrik santrallerini, gıda silolarını ve hastaneleri de bombalamış…

Tamam da hani kanıtınız… Sivillerin katledilmesine dair bir tek kare fotoğraf ya da 10 saniye görüntü olmaz mı elinizde?

Olmaz tabii… Bombalananlar teröristler ya da onlara ait mekanlar olunca, bir tek kare foto sunamazsınız kamuoyuna…

Kürt devleti hayaliyle, yanıp tutuşan, askerlerimizi şehit eden Pkk ve yandaşlarına ve de siyasi uzantılarına küçük(!) bir tavsiyemiz var.

Dönüp kendilerini destekleyen ülkelere ve kurumlara bir baksınlar. ABD ve Batı, sizin gerçekten özgür ve bağımsız bir Kürt devleti kurmanızı mı istiyor, yoksa sizi kendi emelleri için paravan olarak kullanmak mı istiyor?

Yoksa siz, Siyonist ve katil İsrail’in “Vaat edilmiş topraklar” hedefine ulaşmak için kullandığı bir piyon musunuz?

MİRATHABER.COM- YOUTUBE

 

 

 

ETİKETLER: DEM PARTİ, Manşet, PKK, TSK
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.