islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Türkiye Dünya Piyasasını Ele Geçirdi

Türkiye Dünya Piyasasını Ele Geçirdi
13 Ocak 2022 10:52
A+
A-

Londra merkezli basın kuruluşu Al-Araby, Türk mallarının dünya piyasasında Çin piyasasının yerine gerçitğini yazdı.

İngiltere Londra merkezli basın kuruluşu Al-Araby, Türk malları dünya piyasında ambargo koymuş uygalayan Çin’in mallarını  alarak pazarını genişlettiğini yazdı.

Birleşik Arap Emirlikleri tarafından fonlanan ancak merkezi Londra’da olan basın kuruluşu Al-Araby, Türkiye’nin ticaret pazarında artanığı belirten bir makale yayınlandı.

“Türk malları Çinlileri Mısır’dan uzaklaştırıyor”

Türkiye’nin özellikle de Arap pazarındaki ambargosunu Mısır üzerinden analiz eden Al-Araby, “Türk malları Çinlileri Mısır’dan uzaklaştırıyor” başlığıyla yazdığı analizde, “Türk malları, çeşitli sektörlerde baskın bir varlığa sahip olan Çin mallarının yerini alarak Mısır pazarının daha geniş alanlarını ele geçirdi” dedi.

“Türk tekstil ürünleri çok kaliteli”

“Türk tekstil ürünleri çok kaliteli. Geçen hafta çoğu Mısır pazarında satışlar dururken, Türk markalarının Mısırlı acenteleri cazip ve indirimli fiyatlarla yoğun ürün satışına devam etti” denilen haberde, “Çin’den uluslararası pazarlara tedarik zinciri sorunları nedeniyle Türkiye, çok geniş yelpazedeki ürünler için bir satış noktası veya geçiş alanına dönüştü. Mısır firmaları da ürünlerini Türk acenteleri aracılığıyla Orta Asya ve Doğu Avrupa’ya ulaştırıyor” şeklinde yazdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.