islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5277
EURO
34,9465
ALTIN
2.440,09
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Türkiye’nin Yerli Ve Milli Otomobilinde Ön Siparişi Başladı

Türkiye’nin Yerli Ve Milli Otomobilinde Ön Siparişi Başladı
17 Mart 2023 10:45
A+
A-

Togg’un 953 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulan T10X modeli için ön siparişler alınıyor. Ön sipariş sürecinde ilk 4 saatte ise 7734 kullanıcı, Togg T10X ön siparişi verdi.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 16-27 Mart’ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişlerin alımına başladı.

Sosyal medya hesabından duyurulan Togg T10X, 953 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ÖN SİPARİŞLER 27 MART’A KADAR DÜRECEK
Ön siparişler 27 Mart tarihine kadar “www.togg.com.tr” ve ya indirilen Trumore uygulamasından yapılabilecek.

TOGG’DAN YAPILAN AÇIKLAMA 
Togg’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

T10X ön siparişi başladı. 27 Mart’a kadar http://togg.com.tr’ye girerek veya Trumore’u indirerek ön siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Trumore’u daha önce indirdiyseniz güncellemeyi unutmayın. Ön sipariş oluşturma zamanınızın çekiliş sıralamanıza bir etkisi olmayacaktır.

60 BİN TL ÖDEME 
Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak.

Twitter hesabından paylaşım yapan Togg, “Bir teşekkürden daha fazlası… 27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız Togg T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin.” ifadelerine yer verildi.

DİJİTAL ÇEKİLİŞ 28 MART’TA 
2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci, 27 Mart’a kadar devam edecek. Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra dijital çekiliş, 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.