islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,2633
EURO
34,7121
ALTIN
2.400,55
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

UĞUR DÜNDAR GİBİ KADIN KARŞITI DÜZEYSİZLERE…

UĞUR DÜNDAR GİBİ KADIN KARŞITI DÜZEYSİZLERE…
21 Temmuz 2023 12:35
A+
A-

Solcu, sağcı ve İslam’a bağlı kesimde düzey yoksunu insanlar çoğalıyor. Hele hele genel ve İslam kültürü yoksunu halk kesiminde ince ruhluları bulmak mümkün değil gibi…

Kamâlist Sol kesim de böyle. Ama inancı ve kutsalları ne olursa olsun insan, aydın gibi görülen kesimden de farklılık bekliyor. Beklediğimiz için de UĞUR DÜNDAR’I da ayıplıyoruz.

Uğur Dündar’ın son makalelerinden birinde Gani Müjde’den onaylayarak yaptığı alıntıdaki düzeysizliğe bakar mısınız:

Kızlara ayrı okul isteyen. Onları eve kapatmak gereğine inanan bir sürü saçma sapan zevata ve tarikata inat o kızlar dünya şampiyonu olurlar.
Filenin sultanları değil cinsiyet ayırımına tokat, kadınların yüz akı. Yüz akı rol model olurlar
.”

ÇUVALDIZI  ÖNCE KENDİMİZE BATIRALIM:

Ülkemizde Diyanet İşleri Başkanlığı yaklaşık bir asırdır bir tek doğru ve eksiksiz tesettür hutbesi okutmadı. Yine bir asra yakın bir süre orta öğretimde ve üniversitede tesettür yasağı uygulandı.

İslâmî bilgi ve bilinçten yoksunlaştırıldığı için büyük ölçüde faiz ve tesettür duyarlılığını yitiren milletimizin büyük çoğunluğunun  sevinç duyduğu bir sportif başarıdan sonra bizim Filelerin Sultanlarını suçlamaya hakkımız var mıdır? Kaldı ki tesettür emri Müslüman kadınlara yöneliktir.

Tamam da filelerin sultanlarının  başarılarını kabullenmemiz, bu vesile ile İslam’ın tesettür emrini hatırlatmamıza ve bu başarıların İslam’ın ölçüleri ihmal edilmeden sağlanmasına ilişkin özlemimizi dile getirmemize engel midir? Bu ne hazımsızlık?

Şimdi Uğur Dündar’ın onaylayarak yaptığı alıntıya değinelim:

1.)“Kızlara ayrı okul isteyen…”

Kızlara özgün okullar günümüzde bütün dünyada vardır. Yakın tarihlerimiz kadar bizde de vardı. Batıya tapar ilk modernist kadınlar da bu özgün okullarda yetişti. Faydaları da pek çoktur. Bu konu, ilgili makalelerimizde incelenmiştir.

2.) “Onları eve kapatmak gereğine inanan bir sürü saçma sapan zevata ve tarikata inat

Müslümanların, kadınları için ev merkezli toplum hayatı istedikleri doğrudur. Ev merkezli yaşam ideal olandır.

Bizim kadınlarımızın eğitimini ve toplumsal hayatta görev almalarını engelleyen Uğur Dündar ve Gani Müjde gibi kadın haklarına saygısız saçma sapan zevattır.

Tesettürleri ile eğitimlerini tamamlayan kadınlarımızı evlerine kapatmadığımızı ve onların  ev merkezli hayatları içinde milletvekili, vali, bakan, rektör ve Kızılay gibi sivil örgütlere başkan yaptığımızı görmüyor musunuz?

Beğenmediğiniz devrimci  Recep Tayip Erdoğan, yasakçı Kamalist Sol’un tümünden daha medenidir.

  • Filenin sultanları değil cinsiyet ayırımına tokat, kadınların yüz akı. Yüz akı rol model olurlar.

İnsan kadındır ve erkektir. Bu, bilim yoksunlarına tokat dinen de böyledir ilmen de. Eşcinselliği kabullenen ne idüğü belürsüzlere diyeceğimiz yoktur.

Kadınların yüz akı rol model olanlar üreme organlarına kadar vücutlarını teşhir eden ve onların kavat yakınları değil, sürekli çalışarak başarı sağlayanlardır.

Dünyada yarı üryan olan kadınlar gibi tesettürlü başarılı sporcu kadınlar da vardır. Başarılar kapanma veya açılmayla değil çalışma ile gelir.

Biz Müslümanlar, Dünya ve ahirette başarıyı çalışmada görür Rabbimizin emri olduğu için bir işi bitirdiğimizde diğerine başlarız.

Ataları gibi Gardırop devrimcisi olan asalaklar! Yüreğiniz varsa kendinizle yüzleşin.

Hulasa, ABD’nin Teksas eyaletinde ÇİN’i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, tarihinde ilk kez FIVB Milletler Ligi’nde altın madalya kazandı. Çalışmaları ve başarılarını  tebrik ediyoruz. Spor adına kadınları teşhir eden ve teşhirciliği başarı yolu sanan cahilleri de kınıyoruz.

ARD

Uğur Dündar      Gani  Müjde   Kızlara ayrı okul     Gardırop devrimcisi Başarı çalışmayladır.

Allah’ın Emaneti Kadın!

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.