islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4143
EURO
34,5504
ALTIN
2.384,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

HALKLAR UYANMADIKÇA YÖNETİMLER HALKLARINI SÖMÜRTECEKLER

HALKLAR UYANMADIKÇA YÖNETİMLER HALKLARINI SÖMÜRTECEKLER
8 Aralık 2023 09:41
A+
A-

İslam’la terbiye edilmedikçe seçime dayalı demokrasiler faydadan çok zarar verirler. Çünkü iletişim ve ulaşımın geliştiği  dünyada sömürücü güçlü ülkeler, sömürecekleri ülkelerin seçimlerine  müdahale eder.

Daha açık bir anlatımla örneğin medya ve sivil örgütlere dağıtılan rüşvet fonları ile halk yönlendirilir. Halk eliyle halkın aleyhine kararlar alabilecek kişiler iktidara getirilir.

Türkiye ve Amerika dahil seçimlerine müdahale edilmeyen ülke yok gibidir.

Bir de Ülke içindeki güç odakları seçime müdahale eder. Mesela Amerika’da  seçimler “Yahudi Lobisi”nin parasal ve medyasal desteği altında yapılır. Sonra da seçilen yönetimler “Yahudi Lobisi”nin istekleri doğrusunda kararlar alıp uygulamaya koyarlar. Ama fakirleşen halk dönen ve döndürülen dolaplardan habersiz olur.

AA’nın 6/12/2023  yeni haberi şöyle

Terör devleti İsrail: ABD 200 kargo uçağıyla 10 bin tondan fazla askeri teçhizat gönderdi

Terör devleti İsrail’den yapılan açıklamada “ABD, savaşın başından bu yana İsrail ordusuna 200 kargo uçağıyla 10 bin tondan fazla askeri teçhizat gönderdi” denildi.

İSRAİLE YARDIMLAR “YAHUDİ LOBİSİ” TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR

Amerika’nın bu yardımları “Yahudi Lobisi”nin istekleri doğrultusundadır.  Yapılan yardımlar askeri teçhizattır /silahtır.

Bu teçhizatları/silahları üreten fabrikaların büyük çoğunluğunun sahipleri veya ana ortakları Yahudi’dir. Yani “Yahudi Lobisi” İsrail’e yardım ettirirken de kendi fabrikalarına kazandırmaktadır.  Ama sonuçta borçlandırılan Amerika halkıdır. Vergileriyle ödemeyi yapacak olanlar da onlardır.

AMERİKA ZENGİN DEĞİL

Amerika, halkının önemli bir kısmı fakir olan bir ülkedir. Çünkü dünyanın en borçlu ilkesidir ve trilyonlarca faiz ödemektedir. Alacaklıların çoğunluğunu Yahudiler’in oluşturduğu  faizci kişi, aile ve bankalar oluşturmaktadır.

Türk milleti olarak bizler de bu kaynaklardan borç alıp milyarlarca dolar faiz ödüyoruz.

Amerika’nın memur maaşlarını borç alarak ödeyebildiğini biliyor muydunuz?

Lütfen bu konuyu da ele alan aşağıdaki haber-yorumumuzu okuyunuz.  Böyle zalim bir düzen  ne kadar daha sürdürülebilir.

Önce haberi geçelim:

“İsrail ve Ukrayna‘ya yardımları da kapsayan 106 milyar dolarlık yardım paketi talebi için yapılan toplantıda, İsrail‘in Gazze saldırıları nedeniyle bazı göstericiler, Blinken’ın arkasındaki sıralarda ‘kana bulanmış elleri’ sembolize eden kırmızıya boyadıkları ellerini havaya kaldırarak sessiz bir şekilde ABD’yi ve İsrail’i protesto ettiler.”

MAAŞLARI BORÇLA ÖDEYEN AMERİKA

Hatırlayalım. Birkaç  ay önce Amerika Hazine Bakanı Janet Yellen  Kongre’ye “borçlanma tavanını yükseltmezseniz  memur maaşlarını ödeyemeyecek felaket yaşayacağız” uyarısında bulunmuştu.

BBC TÜRKÇE’nin haberi şöyleydi:

{ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, federal hükümetin borçlanma miktarını artıramaması durumunda ABD’nin Haziran başında nakitsiz kalabileceğini söyledi.

Yellen böyle bir durumda hükümetin maaşlar ve sosyal yardımları ödeyemeyeceğini ve diğer kalemlere ödeme yapamayacağını belirterek “Bunu yapmak Kongre’nin işi. Başaramazlarsa kendi elimizle bir ekonomik ve finansal felaket yaşayacağız” dedi.

Borç tavanı ya da borç limiti, ABD hükümetinin borçlanabileceği para miktarının üst sınırı anlamına geliyor.”

BORÇLU BİR ÜLKE 106 MİLYAR DOLAR NASIL YARDIM EDEBİLR?

Biz de soralım: Dünyanın en borçlu ülkesi olup memur maaşlarını ancak borçlanarak ödeyebilen bir ülke nasıl olur de 106 milyar dolarlık  bir yardım paketi hazırlar.

Yapılan silah yardımları dahil parasal yardımları Amerikalı para babaları Yahudi Bankerleri değil zavallı Amerika halkı ödüyor. Ama Amerikalı Siyonizm’e kölelik yaptırıldığını anlamıyor.

İsrail zulmüne karşı yapılan protestolar uyanışa vesile olur mu? Protestoların bunun habercisi olmasını dileriz.

 

MiratHaber.com – YouTube

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.