islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5700
EURO
34,7581
ALTIN
2.495,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

ÜLKEMİZDE İLK CİNSEL İLİŞKİ YAŞI

Çocukların aile içi cinsel tecavüzünü ne devlet ne de kolluk kuvvetleri durduramaz. Sadece ve sadece tek Tanrılı dinlerin ensest kavramı ve yasakları, Allah karşısında hesap verme yükümlülüğü engelleyebilir.

ÜLKEMİZDE İLK CİNSEL İLİŞKİ YAŞI

Pedofili  ( çocuklarla cinsel ilişki kurmak, çocuklara cinsel istismarda bulunmak)

Çocukların aile içi cinsel tecavüzünü ne devlet ne de kolluk kuvvetleri durduramaz. Sadece ve sadece tek Tanrılı dinlerin ensest kavramı ve yasakları, Allah karşısında hesap verme yükümlülüğü engelleyebilir. Ayrıcai caydırıcı ciddi cezaların yokluğu sapkınlığı yaygınlaştırıyor.

Dünya halkları cinsel davranışları arasındaki en bariz fark İslam Dini yaşamında olup ailenin muhteşem güvenli ortam sunması, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmesidir. Lakin İslam mensubu toplular arasında, millet ve devletler arasında da çok bariz farklılıklar vardır.

Kadına  ve kız çocuklarına verilen değer, cinsel yönden suistimal etmemek ve sapkın cinsel değişimlere karşı mukavemet gösterebilmek her toplumun ve o toplumda yaşayan erkeklerin gösterebileceği bir erdem değildir. İslam toplumlarındaki derneklere, cinsel sahada çıkan kitap  ya da makalelere, haberlere baktığım zaman dünya genelinden çok da farklılık yoktur.

Maalesef dejenerasyon ve arzuların peşinden koşan, hedonist sisteme yenik düşen bireylerin sayısı her geçen artarken çocukların cinsel suistimali, erken yaşlardaki kız çocuklarının da aşk vaadleri  ile kandırılarak cinsel ilişkiye girilmesi de tabi karşılanmaktadır.

Sadece erkekler için değil kadınlar için de evlilik ve annelik makamı eski anlam  ve  önemini yitirmiştir.

Avrupa Birliğine girme muhtaçlığımızla beraber Avrupa’nın Roma cinsel eylemlerine verdiği desteğe paralel tüm ceza hukukumuz da değiştirilmiştir.  Yıllardır horoz dövüşüne dönen yasalar, sözleşmeler toplumumuzu alabora etmiş, ayrıştırmış, evlilik ve boşanma çok zorlaştırılmış, erkekler evlenme korkusu yaşar hale gelmiş, kadınlara duyulan saygı ve güven ortadan kalkmıştır.

Avrupa Birliği normları ile kadınlar korunabilmiş; sokak ortasında açık şahitler huzurunda kadın öldürülenler idam edilebilmiş midir? Kadın dövenler aynı şekilde dövülebilmiş midir?

Ülkemizde de çocuklarımızın cinsel ilişkiye girme ve evlenme yaşları sürekli tartışılmaktadır.

Dernekler tarafından yapılan gençlik anketleri gençlerimiz arasında evlilik öncesi cinsel ilişki yaşama yaşının erkek ve kız çocuklarımızda giderek aşağılara kaydığını görüyoruz. Çoğunlukla kız çocuklarımız bu konu üzerinde konuşmak istemiyorlar. Jinekologlar olarak son 5 hatta 10 yıl içerisinde kız çocuklarımızın daha kolay cinsel ilişki kurduklarını,  gebe kalarak kürtaj olduklarını, hymenoplasti dediğimiz kızlık zarı dikimlerindeki artışı görebiliyoruz.

Gerçeklerle yüzleşmek zordur. Kral çıplak diyebilmek risklidir.

Erkeklere zaten hesap soran,” evlilik öncesi cinsel ilişki kurdun mu?” diye merak eden bile yokken kızlar çareyi ilk gece sahte kan yapan kırmızı tabletler ile çözmeye çalışıyorlar.

Çok ilginç değil mi?

Çocuklarımız evlenemiyor, işsizlik, okul bitirme yaşının ilerilere kayması, ev kurma masrafları derken ülkemiz gençlerinin cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağı üzerine kafa yormuyoruz.

Bu kadar çok cinsel uyaran ve porno bolluğunun olduğu dünyada gizli ve erken başlayan cinsel ilişkiler,  cinsel yolla bulaşan hastalıklar da kimsenin umurunda bile değil zaten.

Başka bir yazıda ele almak istediğim HPV ( cinsel yolla geçen ve kanser, siğil yapan virüstür)

17,18 yaşında bakire evlenmiş kız çocuklarımızda evliliğin 5.6. ayında genital organlarını kapatacak kadar siğiller yayılıyorsa erkeklere sormak gerekmez mi” Neden masum bakire bir kız aldın? Neden ona zarar verdin ve kul hakkına girdin? “ Bari aşı parasını verseydin!

Bizler kız çocuklarımıza bebek, oğullarımıza da melek muamelesi yapmaya devam ededuralım

Lakin bilinmelidir ki libido ergenlikten sonra her bireyi cinsel ilişkiye yönlendirecektir.

Evlilik zor, cinsel ilişki bedelsiz ise gençler bunu tercih edecekler. Salgınla fakirlik artarken evlenmek daha da güç olacaktır. Kızlar için bedel küretaj ve cinsel yolla bulaşan hastalıklarla yaşamaktır.  Yazık…lisede cinsel ilişki yaşamak normal, üniversitede bile evlenmek anormal..

Sağlıcakla kalın efendim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.