islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

YAHUDİLER ÇOCUKLARI NİYE ÖLDÜRÜR?

YAHUDİLER ÇOCUKLARI NİYE ÖLDÜRÜR?
24 Aralık 2023 11:00
A+
A-

YAHUDİLER ÇOCUKLARI NİYE ÖLDÜRÜR?

Bundan üç bin yıl önce İsrailoğullarıyla savaşan Amalek kavmi içi kendilerice bir ilahi emir ortaya atıyorlar. Tevrat’ta bahsedilen ayette: “Şimdi gidin ve Amalek’i vurun. Sahip oldukları her şeyi tamamen yok edin ve onları bağışlamayın; Hem erkeği, hem de kadını, bebekleri ve emzirenleri, öküzleri ve koyunları, develeri ve eşekleri öldürün.” yazıyor. (Çıkış 17:14-16; 1. Samuel 15:3)

Netenyahu, son düzenlediği basın toplantısında 30 asır önce bir savaşta Arap Amâlika kavminin (Amalek) İsrailoğulları’na yaptıklarına atıfla; “Tevrat bize Amalek’in sana yaptığını hatırla, der. Evet, biz de hatırlıyoruz ve savaşıyoruz” diyerek İsrail askerlerine 3 bin yıllık Yahudi savaş geleneğinin bir parçası olduklarını ifade etti ve “Ölümcül düşmanı yenmek ve topraklarımızdaki varlığımızı güvence altına almak için savaşmak zorundayız”, dedi.

İsrailli Haham Reuven, çocukları öldürmelerini kutsal kitaplarına bağlayarak şu ifadeleri kullandı;

Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor. Kutsal kitabımız savaş zamanında kimseyi sağ bırakmamamızı emrediyor. Merhamet yok. Bir çocuğa bile merhamet edemezsiniz. Merhamet ederseniz o çocuğun büyüdüğü zaman öldüreceği kurbana karşı gaddarlık etmiş olursunuz. Çünkü o çocuğunun büyüyeceği ideoloji babasının ideolojisinden daha kötüdür. Tevrat’ın 25inci bölümün 19 uncu ayetinde, erkeklerin kadınların ve çocukların yaşama hakkı yoktur der. Tanrı çocukların da öldürülmesini emrediyor.” (Haber 7)

Sapkınlığa ve katilliğe gerekçelerini görüyor musunuz? Kâinatı yoktan var eden bir İlahi Güç, kendi iradesiyle hayır ve şerre yönetebileceği bebekleri bu insan kasaplarına havale edecek öyle mi?

Kendi ihtiraslarına göre dini şekillendirip, buna da ilahi bir gömlek giydiren bu sapkın zihniyet, bunun için merhametsizce çocukları katledip cinayet işliyorlar demek ki.

RABBİMİZ BUGÜNÜN YAHUDİSİNİ DÜN NASIL TANIMLIYOR

Siyonist Yahudi katillerin halini Yüce Yaratıcımız, bundan on beş asır önce sanki bugünkü sapkın Yahudilerin vahşetini görürcesine bakınız nasıl anlatıyor:

“Ahitlerini bozdukları için onları (Yahudileri) lanetledik ve kalplerini katılaştırdık. Onlar kelimelerin yerlerini değiştiriyorlar. Kendilerine (Tevrat’ta) bildirilenlerden önemli bir kısmını da unuttular. İçlerinde pek azı olmak üzere Onlardan daima bir hainlik görürsün.” (Maide Suresi/13)

Demek ki, devir değişse de fıtrat değişmiyor. Kuşkusuz yaptıkları kıyımın bedelini ödeyeceklerdir!

Muhsin İlyas Subaşı

 

YAZARIN DİĞER YAZILARINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.