islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3660
EURO
34,7794
ALTIN
2.410,07
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

YAHUDİLER İÇİN YAPILAN ZULÜMLER

YAHUDİLER İÇİN YAPILAN ZULÜMLER
21 Ekim 2023 11:30
A+
A-

HAMAS’IN HAKLI BAŞKALDIRISI

Hamasın başkaldırısı pek büyük hayırlara vesile oluyor.

Kapitalizmin ağababalar olan Yahudi milyarderlerin ve medya patronlarının etkisi altında ki Batı ülkeleri yöneticileri  ve medya adamları dışındaki  gazeteciler, televizyoncular, sanatçılar hatta halkların önemli bir bölümü artık gerçekleri görmeye ve Yahudi zulmünü dile getirmeye başladılar.

Böylece Batı’nın bir bütün olmadığını, zalimler yanında adaletlilerin de olduğunu bir daha öğrenmiş olduk. Bu arada insan Yahudilerin önemli bir bölümünün bile   İsrail mezalimine karşı çıkmakta olduğunu belirtmiş olalım.

YAHUDİLİK ADINA ZULÜM

Bazı örnekler Yahudilerin veya Yahudiler adına yapılanların ne derece insanlık dışı boyutlara taşındığını daha bir göstermektedir.

‘THE GUARDİAN’

İngiliz ‘The Guardian’ gazetesi 1821 yılında kuruluş bir abide gazete.  Burada yapılan akıl almaz pisliğe ve piçliğe bakar mısınız? Okuyalım:

{Savaşın acı karikatürleri… Kimi işinden oldu

İsrail’in Gazze’de sivillere yönelik saldırılarının ardından sanat dünyası Filistinlilere çizimleriyle destek verdi. Sanatçılar paylaştıkları karikatür, illüstrasyonlarıyla İsrail’e tepkilerini gösterdi. Kimi ise çizdiği karikatürle 40 yıldır emek verdiği gazeteden kovuldu.

İngiliz ‘The Guardian’ gazetesi ise, 40 yılı aşkın süredir görev yapan karikatürist  Steve Bell ‘in, İsrail  Başbakanı Bünyamin Netenyahu’ya yer verdiği çizimi nedeniyle işten çıkardı ve gündem oldu. Sanat acıdan doğar derler… } 19 Ekim 2023 Pınar Saraçoğlu odatv

İKİ ASIRLIK GAZETE

Böylece iç yüzlerini öğrenmeseydik iki asırlık gazete deyip ‘The Guardian’ ın haberlerini doğru zannedebilirdik.

Hamasın bu başkaldırısı inşaallah Yahudilerin Medya Egemenliğini de sarsacak, giderek artan nefret sebebiyle savunmak şöyle dursun kendilerini açığa bile vuramayacaklardır.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.