islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

YANDAŞ PAYLAŞIMCILARIN ENTRİKALARI!

YANDAŞ PAYLAŞIMCILARIN ENTRİKALARI!
11 Mart 2023 13:11
A+
A-

Şu dünyanın haline bakın. Ankara savaşında Yıldırım Bayezid Han’ı mağlup eden Timur Çadırda kabul anında gülmüş. Yıldırım Bayezid’in gururuna dokunmuş.

Yıldırım Bayezid; benim esaretime gülüyorsun diye mukabele etmiş. Timur ise hayır diyerek beklenmedik bir cevap vermiş. Bu cevap gerçekten ilginçtir. “Şu dünyanın haline bak demiş ve eklemiş. “Bu dünya bir kör ile bir topalın elinde kalmış, ona gülüyorum” demiş. Gerçekten şu memleketin haline bakın. Bir de büyülü masanın entrikalarına bakın. Atraksiyon üstüne atraksiyonlarına bakın. Milyonlarca insanımızın sıcacık yuvaları yıkılmış, dayalı döşeli evleri yıkılmış. Kiminin ailesinden kimsesi kalmamış. Kiminin çiğerpâre yavruları enkaz altında kalmış. Hâlâ bulamadığı yakınlarının dertleri ile muzdarip insanlar kıvrım kıvrım kıvranıyor ve hiçbir çare bulamıyorlar. Bu ve benzeri nice çaresizlikler yaygınlaşmış.

Asrın felaketi ile de dünyası kararmış onca insana rağmen şu yandaş paylaşımcıların manevralarına bakın. Şimdi iyice anladım ki, bu altılı veya yedililer bu millete gerçekten yabancı ve taban tabana zıt düşman rollerini üstlenmişler ve başarı için ustaca oynuyorlar.

Gerçekten şu dünyanın haline bakın. Altı parti lideri, yedinci partiyi yedeğe alarak bir sene boyu, devleti paylaşma hesabı yaptılar. Bir türlü hesaplarını netleştiremediler. İyice birbirleri ile zıtlaştılar. Her istediğini yaptırmak için her türlü dans gösterilerini uygulayan bayan başkan her türlü hakareti yapıp kıvrak hareketi ile büyülü masadan kaçıyor. Sonra yine kıvrak bir hamle ile masaya dönüyor. Büyülü masanın dört bay başkanı da yeniden onu masaya yani mindere çekme becerisini gösterdiler. Öylesine şehvet ayarında iştahları var ki, önüne geçemiyorlar.  “Hele şu Recep Tayyib Erdoğan’ı bir yıkalım” sevdası ile çarpıldılar.

Toplandılar dağıldılar, yine toplandılar, dağıldılar. “Hele şu Recep Tayyib Erdoğan’ı bir yıkalım” düşmanlık psikozundan çıkamadılar. Rüyalarının yorumunu yapmakta bile âciz kaldılar. Millete karşı arzı endam ettiler. Tatlı tatlı gülücüklerle birlik mesajları vermeye özen gösterdiler. Mutlak manada her birinin kan uyuşmazlığı, illetlisi olarak çok uğraştılar.

Amma nâfile idi. Çünkü bu masa kan uyuşmazlığı illetli hali ile yoğun bakım sürecinde idi. Üstelik karmaşık desiselerle büyülenmiş bir masa durumundaydı. Sonunda çıkar tılsımları karıştı, büyü bozuldu. Haliyle büyülü masa dağıldı. Buna rağmen büyünün yan etkileri devam sürecine girdi. Orada oturmaya azimli görünen üç tane ucube lider daha vardır. Dördüncü lideri tanımadığım için hakkında yorum yapmıyorum. Ancak üç lider az çok tanıdığımız insanlardır. Bunlardan Temel Karamollaoğlu her şeyden önce Sivas’ta sabıka kaydı olan biridir. Madımak Otelinde yanarak ölen insanların sorumlusu olanlardan biridir.

Ahmet Davudoğlu, kendini Başbakanlıkla onurlandıran Recep Tayyib Erdoğan’ı, yerinden kaydırma hilekârlığı yüzünden sabıkası ile meşhurdur. Bu hali ile akademik kariyerini ve beyefendi görünümünü zedelemiştir. Ali Babacan, masûm görünümü ile ilgi çeken biridir. Ancak kendini ispatlama uğruna parti kurması lehinde olmamıştır. Güven kayıp etmesine sebep olmuştur. Kısacası bu büyülü masanın üç kahramanı sakıncalıdırlar. Ayni ekolden gelmelerine rağmen kan uyuşmazlığı yüzünden ayrı ayrı parti kurdular.

Kemal Kılıçdaroğlu ise partisi sakıncalıdır. Asil ve medeniyetler üstü bir medeniyeti, bütün değerleri ile yıkıp inananlarını toptan mahrum ve mağdur eden bir zihniyetin temsilcisidir. Arka planda HDP ise sinsice hendek hasreti ile fırsat kollamakla meşguldür.

Dünyanın ilgisini çekmiş, güvenini kazanmış, nice milletlerin sempatisine layık olmuş ve devasa projeleri ile ülkesine çağ atlatmış yirmi sene süresince iktidarını kesintisiz sürdürmüş R. Tayyib Erdoğan’ı devirme illeti ile çırpınıp duruyorsunuz.

Şimdi küresel çapta sorular soruyorum. Bre BAŞKANLAR! Biraz ciddi olun, birazcık düşünün. Birazcık kendi kendinizi sorgulayın. Siz niçin Erdoğan gibi başarılı olamıyorsunuz? Siz de, Onun gibi bu vatanın birer evladı değil misiniz? Niçin yalnızca yıkmakla ömrünüzü heba ediyorsunuz? Sizin hiçbir hüneriniz yok mu?  Bir sene gibi bir zaman diliminde hep entrikalarla birbirinizi yıprattınız! Siz nasıl bir hizmet vereceksiniz?

HAKKA karşı koyan geçmiş kavimlerin hepsi helâk oldular! Esselamualeykum İlhan Oral

ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.