islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yargıcın Maxwell Belgeleri Yayınlansın Kararı

Yargıcın Maxwell Belgeleri Yayınlansın Kararı

Mirat Haber Ajansı

Salı günü, Ghislaine Maxwell Transkriptlerinin hızlı bir şekilde yayınlanması bir yargıç tarafından emredildi. ABD Bölge Yargıcı Loretta A Preska, İngiliz sosyetesinden Ghislaine Maxwell’in 2016 yılında iki günlük ifade tutanaklarının ve ilgili belgelerin yanı sıra kimliği belirsiz bir suçlunun ifade tutanağının mümkün olan en kısa sürede kamuya açıklanması gerektiğini söyledi. 58 yaşındaki Maxwell’in avukatları, adil yargılanma hakkını korumak için iki gün boyunca yedi saatlik görüşmeleri yansıtan belgelerin kısmen kapalı kalması gerektiğini savundu. Avukatlara, taraf olmayanların veya ailelerinin adlarını açığa çıkaracak kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri, engellemek için “minimum düzeltme” yapmalarını sağlamak adına belirtilmiş bir süre verdi.

Bir gün önce, Manhattan’daki İkinci ABD Temyiz Mahkemesi, Preska’nın, halkın belgelere erişme hakkına sahip olduğuna ve Maxwell’in avukatlarının argümanlarının haksız olduğuna karar verdi. 1990’larda Epstein trafiğine yardım etmek ve genç kızlara cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor. Maxwell, Temmuz ayı başlarında tutuklandığından beri hapsediliyor. Suçlu bulunduğu takdirde 35 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.