islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,2546
EURO
34,7164
ALTIN
2.400,19
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

YOLSUZLUKLA MÜCADELE, SİNEMA-TELEVİZYON

YOLSUZLUKLA MÜCADELE, SİNEMA-TELEVİZYON

Mirat Haber 2017 yılı başından  beri faaliyette ama ondan önce de değişik konularda yazıyorduk, gücümüz ölçüsünde eleştiriyor ve bildiklerimizi aktarıyorduk. Bu yazılarımız üzerinde geziniyorken 05 Kasım 2015 tarihli yazımızı dikkatimizi çekti. 9 yılda  pek değişen pek bir şey olmamış. Okuyalım:

Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza çağrımdır.

I- İnsanın var olduğu her yerde yolsuzluk vardır. Önemli olan en alt düzeye indirilmesidir. Lütfen bakanlıklar ve mahalli idareleri kontrol altına almaya çalışınız. Yolsuzluk yapılmıyor diyorsanız yanılıyorsunuz. Lütfen Denetleme Kurulları’nı devreye sokunuz.

II- Sinema filmleri ve ATV dahil televizyon kanallarımızda yayınlanan dizilerle inançlarımıza ve ahlâkımıza vurulan darbeler nitelenemez boyutlara ulaştı. Bu konuda bir birim oluşturularak yeni senaryolar yazılmalı v eski senaryolar da kontrol altına alınmalıdır. Bunun için İstanbul’da dev platolar kurulmalı ve senaryolarını onaylatacak ilgililerin hizmetine sunulmalıdır. Bunlardan ücret alınmamalı, üstelik TEŞVİK ÖDÜLLERİ de verilmelidir.

Örnek olması için sembolik de olsa bu alanda görev almaya hazırım.

III- İMF’ye borçlar ödendi ama ödenen İMF borçları kadar faizi her yıl devletimiz ödemektedir. Özel sektörle birlikte -eski para birimiyle ifade edersek- 150 katrilyon faiz ödenmektedir. Ülkemiz bu zulme maruz bırakılamaz. Faizle mücadele için gerekirse özel destek fonlarıyla şirketleşme ve denetimli borsacılık güçlendirilmeli ve yeni enstrümanlar bulunup devreye sokulmalıdır.

Kendi adıma söyleyeyim: ARDEV olarak biz sizi/AK Partiyi bunları ve benzeri taleplerimizi gerçekleştirmeniz için destekledik.

ARD

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.