islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Yunanistan’da Korona Geri Döndü

Yunanistan’da Korona Geri Döndü

Mirat Haber Ajansı

Korona krizini mükemmel bir şekilde atlatan ve Türkiye’yle karşılaştırıldığında hastalığın neredeyse uğramadığı, tam denetlendiği Yunanistan başarısı, ülkenin turizm mevsimiyle yabancılara kapıyı açması sonucunda tepetaklak oldu. Ülke Korona vakalarındaki beklenmedik yükselişle bir şokta. Aktif vakalar nedeyse yokken, ölüm sayısı onlu rakamlardayken şu anda 8000’i aşkın aktif vaka nüfusa göre oranı Türkiye’deki vaka sayısının iki katından fazla.

Resmi nüfusu 10 milyonun üzerinde olan ülkede bir milyon test yapıldı. Ancak vakalara ilaveten, kötü durumda bir hayata zorlanan mülteci kamplarında da ayrıca vakalar var. Dün Midilli’deki mülteci kampı yangınıyla çok sayıda mülteci halka karıştı. Başta sert önlemler sayesinde iyi yönetilen Yunan Korona çalışmaları, rehavete girilmesi, halkın yazın önlemlere karşı çıkması ve özellikle de Avrupa’dan gelen turistlerle patlama yaşadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.