islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

2021’in En İyi Beş Aleti-Gadget’ı Belirlendi

2021’in En İyi Beş Aleti-Gadget’ı Belirlendi

2021, sayısız yenilikçi ürün serisini sergileyen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) ile açıldı ve yıl geçtikçe bize Apple, Samsung, Microsoft ve Google gibi şirketlerden birçok yüksek teknoloji ürünü cihaz verdi. İşte 2021’in en ilginç gadget’larından bazıları.

Phillips Hue Lights

Phillips, Spotify’a bağlanan ve müziğe göre parlaklık, yoğunluk ve renk tonlarını değiştiren bir aydınlatma sistemi geliştirmek için Signify ile işbirliği yaptı. Cihazın algoritması, müziğin meta verilerini analiz eder ve ışıkları ritme göre dans etmesi için tetikler.

Apple’dan AirTag’ler

AirTag’ler, kaybolmaya meyilli cihazları kontrol eden GPS’siz konum belirleyicilerdir. Gadget’lar küçük düğme pilleriyle çalışır ve süper düşük güçlü Bluetooth bağlantısıyla çalışır ve aygıtların Find My ağda çalmasına yardımcı olur. Hiper spesifik konum bilgisi, sizi kayıp nesnelerin tam konumuna yönlendirecektir. Cihaz ayrıca konumunuzu gizli tutmak için takip etmeye karşı koruma içerir.

Samsung’dan Galaxy Z Flip

Katlanabilir telefonlar geri döndü. Hepsi iyi karşılanmasa da, Samsung’un Z Flip’i çok ilgi gördü. Telefon, yarım inç kalınlığa ve en uzun kenarı 3.4 inç’e katlanır ve cebinize oldukça rahat bir şekilde sığar. Koruyucu polimer film nedeniyle katlandığında kırılma olasılığı daha düşüktür, soyulmayı önler. Tam boyutta, telefon ekranı 6.7 inç AMOLED ekrandır.

Microsoft Surface Adaptive Kit

Bu kit, klavye tuşları için dokulu etiketler, dokunsal bağlantı noktası göstergeleri, halkalı yapışkan şeritler ve ekranı açıp ayarlamayı kolaylaştıran boyunluklar ile Surface bilgisayarlarının engelli kişiler için erişimini ve gezinmesini kolaylaştırdı.

Razer tarafından Project Hazel

Razor, en iyi güvenlik ve yüksek yaşam kalitesi iyileştirmelerini sunan dünyanın en akıllı maskesini tanıttı. Maske bir N95 solunum cihazına, otomatik sterilizasyon işlevine, ses amfi teknolojisine, düşük ışık moduna ve kablosuz şarj kutusuna sahiptir. Maske yalnızca sürdürülebilir olmakla kalmaz, aynı zamanda konuşma sırasında sesinizin maskenin içinde boğulmamasını sağlayan yerleşik bir mikrofona ve amplifikatöre sahiptir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.