islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5697
EURO
34,8528
ALTIN
2.433,62
BIST
9.723,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

2022’nin Efsane Telefon Modelleri Geliyor

2022’nin Efsane Telefon Modelleri Geliyor

Pandemi sürecinde üretimi yavaşlayan iletişim sektörü yeniden hız almaya başladı. Her gün yeni model ve bu modellerin özelliklerinin yer aldığı telefonlar piyasaya sürülüyor. Ancak uzmanların değerlendirmelerini baz alarak en çok kullanılabilecek ve kullanıcısını mutlu edecek telefon marka ve modellerini sizler için toparladık. 2022’nin ilk yarısında piyasaya sürülmesi beklenen en iyi amiral gemisi akıllı telefonlara göz hep birlikte göz atalım

,İşte 2022’nin ilk yarısında piyasaya sürülmesi beklenen en güçlü telefonlar
Daha yeni duyurulan yeni Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ile, 2022’de piyasaya sürülecek bir dizi amiral gemisi akıllı telefon, yılın en güçlü telefonu olmak için birbirleriyle rekabet edebilir. Genel performans, kamera özellikleri, hızlı şarj veya diğer yönler olsun, bu telefonların bir telefonun sunabileceği en iyisini sunması bekleniyor.

2022’de dikkat etmeniz gereken en iyi beş amiral gemisi akıllı telefona göz atın.

SAMSUNG GALAX S22

Samsung S-serisi yenileme yılın en çok beklenen akıllı telefonlar biridir. Galaxy S22’nin Ocak ayı sonlarında veya Şubat ayı başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve söylentilere göre, Hindistan’da Exynos yongaları ile mevcut olacak önceki S serisi telefonların aksine, Hindistan dahil olmak üzere bu yıl daha fazla bölgede bir Snapdragon yonga seti içerebilir.

Samsung Galaxy S22 Ultra lansman tarihi belli oldu: Şimdiye kadar bildiğimiz her şeyi unutalım.


Samsung Galaxy S22’ye ayrıca Galaxy S22 Plus ve Ultra çeşitleri eşlik edecek. Telefonların 120hz destekli AMOLED ekran panelleri, dörtlü arka kamera kurulumları ve hatta 1800 nit en yüksek parlaklık ve S22 Ultra’da S-Pen desteği ile gelmesi bekleniyor.

MOTOROLA EDGE 30 ULTRA

Motorola Moto Kenar 30 en güçlü Motorola telefonu ve serinin en yüksek uç varyantı olması bekleniyor Ultra. Snapdragon 8 Gen 1 yongasından güç almanın yanı sıra, Motorola telefonunun delikli bir ön kamera, arkada üçlü kamera kurulumu, ince çerçeve tasarımı ve arkada klasik bir Motorola gamzesi ile gelmesi bekleniyor.

Telefonun ayrıca 144Hz yenileme hızı desteği ve HDR10+ sertifikası ile 6.6 inç OLED panele sahip olması bekleniyor. Ayrıca, hızlı şarj desteğine sahip büyük bir 5.000 mAh pil de bekleniyor. Sızıntılar ayrıca telefonun 60MP ön kameraya sahip olabileceğini gösteriyor, bu şimdiye kadar bir ana akıllı telefon ön kamerasında görülen en yüksek çözünürlük.

OPPO ONE PLUS 10

OnePlus 10 nedenlerle çok sayıda için OnePlus yanı sıra hayranları için önemli bir telefon olacaktır. Evet, telefonun Snapdragon 8 Gen 1 yongasına ve buna uygun diğer etkileyici özelliklere sahip olması bekleniyor. Ayrıca muhtemelen OnePlus 9 serisinin yerini alacak yeni bir tasarım diline sahip olacak . Ancak tüm gözler telefonun yazılımında olacak.

Şirketin CEO’su Pete Lau yaptığı açıklamaya göre OnePlus 10, Snapdragon 8 Gen 1’i çalıştıracak.


OnePlus 10 birleştirir ilk telefon olacak şekilde ayarlandığı Oppo ‘ın ColorOS ve OnePlus en OxygenOS derileri Pete Lau yeni bir‘birleşik OS’ı olarak nitelendirdiği oluşturun. Yeni görünüm, daha sonra hala güncelleme programında olan diğer tüm OnePlus telefonlarına da gelecek. Telefonun ayrıca, Hasselblad ile markanın OnePlus 9 serisinin piyasaya sürülmesinden önce duyurduğu ortaklığın ardından kamera cephesinde de gelişmesi bekleniyor.

XİAOMİ 12

Xiaomi bu yılın başlarında, ikonik Mi serisi amiral gemisi anka kuşlarına bir marka değişikliği ile veda etti ve seri artık sadece Xiaomi serisi olarak adlandırılacak. Xiaomi 11’i geride bırakan Xiaomi 12’nin yeni Snapdragon 8 Gen 1 yongasıyla piyasaya sürülen ilk telefonlardan biri olması bekleniyor.

Xiaomi 12 serisi, 28 Aralık’ta piyasaya sürülen üç varyant ile piyasaya çıkacak


Serinin birden fazla depolama varyantı içermesi bekleniyor ve sızıntılara göre büyük bir pil, 100W hızlı şarj mekanizması, dörtlü arka kamera ve ekran altı ön kamera dahil olmak üzere diğer amiral gemisi özellikleri de bekleniyor.

iQOO 9

iQOO 7 ve iQOO 8 serisi, Snapdragon 800 serisi taşıyan telefonların sunduğu katma değer nedeniyle büyük ilgi gördü. Bu yıl, iQOO 9’un güçlü teknik özellikler, yeni estetik ve rakiplerinden daha düşük bir fiyatla aynı fiyat-performans faktörünü sunması bekleniyor.

Yakın tarihte sızan bir bilgiye göre, telefon serisinin üst düzey bir Pro varyantı da dahil olmak üzere iki varyant sunabileceğini gösteriyor. Beklenen özellikler arasında 120Hz ekranlar, yeni bir ısı dağıtma sistemi, mikro kafalı gimbal stabilizasyon sistemi, çift hoparlör ve rekabetçi oyunlar için basınca duyarlı omuz düğmeleri yer alıyor.

ETİKETLER: Samsung
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.