islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5139
EURO
34,9434
ALTIN
2.435,50
BIST
9.792,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

28 ŞUBAT’IN KARAKUTUSU FADİME ŞAHİN NEREDE?

28 ŞUBAT’IN KARAKUTUSU FADİME ŞAHİN NEREDE?
28 Şubat 2023 11:51
A+
A-

28 ŞUBAT’IN KARAKUTUSU FADİME ŞAHİN NEREDE?

2023 Yılında ülkemizde yapılacak olan Genel seçimlerden önce, 28 Şubat post-modern darbesi formatında bir zemin oluşturulmaya çalışılması dikkatlerden kaçmıyor.

Gerek altı yaşında babası tarafından evlendirildiği iddia edilen kız çocuğu meselesinin bütün Müslümanlara teşmil edilmeye çalışılması, gerek tarikat ve Cemaatlerle birlikte Kur’an kurslarının kapatılmasından dem vurulması, 28 Şubat darbesinin sıkıntısını yaşayan toplumumuzda, o dönem ile benzetmelere sebep oluyor…

Hele ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hakimlere hakaret suçundan istinaf ve Yargıtay yolu açık olmak üzere hüküm giymesinin sonunda, durumun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1997 yılında okuduğu şiir nedeniyle 1999 Yılında cezaevine girmesiyle özdeşleştirmeye çalışanların olması, ister istemez “28 Şubat darbesinden önceki sıkıntılı dönem gibi bir zemin mi hazırlanıyor?” sorularının sorulmasına sebep oluyor.

Böyle bir şey olmasın istiyoruz ama maalesef son on gündür yaşadıklarımız, okların bu yönde ilerlediğini gösteriyor.

Hal böyle olunca, bizlerinde, 28 Şubat sürecinde oynanan tiyatronun başrollerinde yer alan isimler aklımıza geliveriyor. Fadime Şahin, Müslüm Gündüz, Ali Kalkancı gibi…

Pekiyi soralım…

FADİME ŞAHİN NEREDE?

28 Şubat sürecinin kara kutusu konumunda olan Fadime Şahin şu anda nerede ve ne yapıyor?

28 Şubat sürecinde, Müslüm Gündüz ile basıldıktan sonra Türkiye’nin gündemine oturmuş bir kadın. Türkiye onu “Şeyhler Müslüm Gündüz ve Ali Kalkancı beni iğfal etti”. Diye ağlayınca televizyon ekranlardan tanıdı.

28 Şubat darbesinden iki ay önce, 28 Aralık 1996’da Müslüm Gündüzle basılınca, darbe zeminini oluşturma noktasında büyükçe bir taş daha yerine oturdu.

Başörtülü bir kadın, Şeyhler(!) ile uygunsuz yakalanıyor. Ve benim hayatım mahvoldu diye bütün Tv ekranlarında bağırıyor… Topluma da böylece, Erbakan Hoca iktidarda kalırsa Türkiye tam da böyle olacak subliminal mesajı veriliyor.

Fadime Şahin’in yıllar sonra 2009 yılında ERGENEKON davasında adı geçince, tekrar gündeme geliyor. Gizli tanık, sadece Fadime Şahin hakkında değil Ali Kalkancı hakkında da konuşuyor ve şunları söylüyor. “Fadime Şahin, aslında pavyonda çalışan bir telekızdı. Oradan alınıp, özel bir görevle Aczmendi Lideri Müslüm Gündüz’ün metresi haline geldi. O dönemde yine gündemde olan cinci hoca Ali Kalkancı da aslında bir alkolikti. Bütün olaylar Refahyol’u düşürmek için organize edildi.”

Yine bu gizli tanığın ifadesine göre; askeri müdahaleye zemin hazırlamak ve kamuoyunu yönlendirmek amacıyla Strateji Dergisi’nin Nişantaşı’ndaki ofisinde toplantılar düzenlemişti. Ve “travestiler kraliçesi” lakaplı Seyhan Soylu (Sisi) tarafından Kalkancı ve Gündüz’e gönderilmişti.

Başbakan Necmettin Erbakan ve kurmayları o dönemde bu konularla alakalı açıklamalar yapıyordu. Ama gündem oluşmuştu ve mağduriyeti oynayan Fadime Şahin gündeme oturmuştu. Aynı şu anda Altı Yaşında kızın evlendirilmesinin gündeme oturduğu gibi…

Hal böyle olunca, on günden beri Türkiye gündemine bakıldığında, Biden’ın da geçmişte “Türkiye’deki muhalif dostlarımızla birlikte Erdoğan’ı iktidardan indireceğiz” sözlerini de dikkate aldığımızda, “Türk siyasetine balans ayara mı yapılıyor? Soruları soruluyor.

Sabah muhabirlerinin Fadime Şahin hakkında yaptığı araştırmalara ve çektiği fotoğraflara göre Şahin, eskisi gibi başı örtülü değil ve ismini değiştirmiş. İstanbul dışında bir ilde yaşıyor ama yaşadığı ili de sır gibi, saklıyor. Buna saklanıyor da diyebiliriz.

Bize göre 28 Şubat Post-modern darbesinin şifreleri tam çözülebilmiş değil. Eğer çözülebilmiş olsaydı, bugün yaşadıklarımızı yaşamazdık. Altı yaşında ki kız çocuğunun nikâhlanması gibi bir iddia da kıyameti koparmazdık. Ve genelleme yaparak tarikatler ve Kur’an Kursları kapatılsın yaygarasına muhatap olmazdık.

Şimdi tekrar soralım!

28 Şubat Post Modern darbesinin kara kutusu konumunda olan Fadime Şahin nerede?

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

 

ÜNİVERSİTELER’DE 28 ŞUBAT ZİHNİYETİNE DEVAM MI?

 

 

Yorumlar
  1. Ali dedi ki:

    Bizler o yıllarda Ali Kalkancı, MÜSLÜM GÜNDÜZ ‘ğn , Fadime Şahin’in bir kurgu olduğunu biliyorduk. Ama bizim halkımız Ekrem İ. Oğlu( Asıl Soyadı MÜDAFA) olan EKREM’in Proje nir olduğunu algılayamadığı gibi, Ali Kalkancı’nın ALKOLİK, Fadime ŞAHİN’in de PAVYON’dan çıkmış ve özel yetiştirilmiş TELEKIZ olduğunu algılayamamıştı. Türk toplumu saf ve temiz olduğu için, herşeye kolay kanabilen, görsellere kolay inanabilen bir toplumuz. Aynı oyunlar bıgünde oynanmaya çalışılıyor. Müslüman ıyanık olacak, aynı delikten ili defa geçöiyecek.